Η τεχνολογία έξυπνων γυαλιών φέρνει τους φορετούς υπολογιστές

Τα έξυπνα γυαλιά και οι εφαρμογές τους σε επιχειρηματικούς και ψυχαγωγικούς σκοπούς, όπως το hands-free και τα ψηφιακά γυαλιά γίνεται πλέον εφικτή για όλους. 
Μερικά από τα σημαντικά πελονεκτήματα της νέας αυτής τεχνολογίας είναι η αυξημένη παραγωγικότητα στην εργασία, η δυνατότητα real live streaming και το GPS tracking. Αναλυτικότερα θα μπορούν οι εργαζόμενοι φορώντας τα έξυπνα γυαλιά να έχουν τα χέρια τους ελεύθερα και να εκτελούν πολλές εργασίες ταυτόχρονα, με τη χρήση live streaming να προσφέρουν τεχνική υποστήριξη σε απομακρυσμένες περιοχές, χειρουργοί και άλλοι ειδικοί να έχουν μία ακριβή εικόνα της κατάστασης χωρίς να είναι εκεί με οφέλη όπως να σώζονται ζωές και να μειώνονται τα κόστη. 
Το GPS tracking μπορεί να δίνει την ακριβή τοποθεσία των εργαζόμενων σε απομακρυσμένες περιοχές ώστε να μειώνονται τα ατυχήματα και να γίνεται η εργασία τους πιο ασφαλής. Η εταιρία Vuzix η οποία αναπτύσσει την τεχνολογία έξυπνων γυαλιών έχει σαν slogan το «δες το μέλλον».Ωστόσο το μέλλον μπορεί ήδη να είναι παρών με εφαρμογές τηλειατρικής,αυξημένης παραγωγικότητας,παροχής εκπαίδευσης εξ αποστάσεως και σώζοντας ζωές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment