Samsung Galaxy Note 7: Η refurbished έκδοση πήρε πιστοποίηση FCC

Το Samsung Galaxy Note 7 μπορεί άξια να χαρακτηριστεί ο πρωταγωνιστής της περσινής χρονιάς στον τομέα των smartphones. Με δυο ανακλήσεις από την Sammy και οριστική διακοπή κυκλοφορίας, ένα από τα πολυαναμενόμενα smartphones του 2016 με υψηλότατες προσδοκίες πέρασε πολύ σύντομα στα βιβλία της ιστορίας. 
Ο Κορεάτης κατασκευαστής όμως δεν ξέχασε το Samsung Galaxy Note 7 και αποφάσισε, ως γνωστόν, να προχωρήσει σε μια δεύτερη κυκλοφορία της συσκευής ως ανακατασκευασμένα μοντέλα. Πλέον, φαίνεται να είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην διαθεσιμότητα του Galaxy Note 7R (έτσι ονομάζεται πλέον) με πρώτη στάση την Νότια Κορέα. Η συσκευή που έχει περάσει σαράντα κύματα πήρε πιστοποίηση από το FCC και μπαίνει στην τελική ευθεία κυκλοφορίας. Να σημειωθεί πως υπάρχουν τρεις εκδόσεις με κώδικες ονομασίες SM-N935S, SM-N935K και SM-N935L. Αυτές παραπέμπουν στους τρείς μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας της Νότιας Κορέας, τις SK Telecom, KT Corporation και LG U+. Τα κινητά θα είναι ίδια ακριβώς, αλλά είναι πιθανόν οι πάροχοι να εγκαταστήσουν κάποιες επιπλέον εφαρμογές, ανάλογα με τις διαφημιστικές συμφωνίες που έχουν κάνει με την Samsung. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε αν το Galaxy Note 7R θα διατεθεί και στην Ευρώπη. Μέχρι στιγμής η Sammy έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο κυκλοφορίας του κινητού στις Η.Π.Α.. 
Ας ελπίσουμε πως η κατάσταση θα είναι διαφορετική για την γηραιά ήπειρο. Το ανακατασκευασμένο Note 7 θα ενσωματώνει μπαταρία 3200 mAh ώστε να είναι απόλυτα ασφαλές για χρήση. Από εκεί και πέρα, η συσκευή μάλλον θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το αρχικό Note 7, με πιθανές διαφοροποιήσεις στον σχεδιασμό. Το μεγάλο ερώτημα που εγείρεται είναι αν θα υπάρξει ανταπόκριση στην νέα κυκλοφορία του Note 7. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παραμένουν διστακτικοί με την αγορά Samsung κινητού μετά την αποτυχία του τελευταίου Note, παρά την εξαιρετική πορεία που φαίνεται να σημειώνουν τα Galaxy S8 και S8+. Σε μερικούς μήνες θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε το νέο Note 7R και να κρίνουμε αν η Samsung μπόρεσε τελικά να το αναγεννήσει από τις στάχτες του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment