Τελικά τον Οκτώβριο το iPhone 8

Φήμες θέλουν την επόμενη έκδοση του iPhone, το iPhone 8 να προλαβαίνει τελικά το χρονοδιάγραμμα και να λανσάρει το νέο μοντέλο με OLED οθόνη τον Οκτώβριο, ενώ η ανακοίνωσή του θα γίνει τον Σεπτέμβριο, όπως αναφέρεται στο MacRumors.com.
Εκτός από το νέο OLED μοντέλο, η Apple αναμένεται να λανσάρει και δύο μοντέλα με οθόνη LCD μοντέλα στις 4,7 και 5,5 ίντσες. Πριν λίγο καιρό, το Ιαπωνικό Mac Otakara είχε υπολογίσει ότι το iPhone 8 είναι αμφίβολο αν θα κατάφερνε να παραδώσει τη συσκευή με οθόνη OLED μαζί με τις άλλες δύο LCD συσκευές το Φθινόπωρο, λόγω καθυστέρησης στη γραμμή παραγωγής. Από την άλλη, στην KGI Securities πιστεύουν ότι το μοντέλο θα παρουσιαστεί όντως τον Σεπτέμβριο, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμο στις αγορές μέχρι τα τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη.
Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Economic Daily News, δεν θα υπάρξει καθυστέρηση και η κατασκευή των εξαρτημάτων του νέου μοντέλου iPhone θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα. Μάλιστα, σύμφωνα με το άρθρο, οι προμηθευτές όπως οι Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC), Zhen Ding Technology, Kinsus Interconnect Technology και Simplo Technology είναι έτοιμοι να επιταχύνουν τις διαδικασίες παραγωγής τον Ιούνιο. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι οι νέες φήμες δεν φέρνουν στο φως κάτι καινούριο πέρα από το ότι πιθανότατα το iPhone 8 θα κυκλοφορήσει στην ώρα του.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment