Αποσύνδεση εξ αποστάσεως του Gmail από πολλαπλές συσκευές


Αν είστε συχνός χρήστης του Gmail και συνδέεστε μαζί του από πολλαπλές συσκευές, είτε για προσωπική χρήση είτε για εργασία, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να ξεχάσετε να αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας από κάποιον υπολογιστή που δεν είστε πια κοντά του. Μην ανησυχείτε, καθώς μπορείτε κάλλιστα να αποσυνδεθείτε απομακρυσμένα.

Μπορείτε να αποσυνδεθείτε απομακρυσμένα ακόμη και αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο υπολογιστή. Η κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας εάν σας κλέψουν το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο και θέλετε να αποσυνδέσετε το Gmail σας αμέσως. Ευτυχώς, η Google παρέχει έναν πολύ απλό τρόπο να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως.:
1. Συνδεθείτε στο Gmail λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή και από οποιονδήποτε web browser και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο inbox σας.
2. Εντοπίστε και κάντε κλικ στην επιλογή “Λεπτομέρειες” (Details) ακριβώς κάτω από το “Πρόσφατη δραστηριότητα λογαριασμού” (Last account activity).
remgmail1
3. Θα εμφανιστεί το παράθυρο “Πληροφορίες Δραστηριότητας”. Κάντε κλικ στο κουμπί “Αποσύνδεση από όλες τις άλλες συνόδους διαδικτυακής σύνδεσης” (Sign out all other web sessions).
remgmail2
Στο ίδιο παράθυρο μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα με τις συσκευές και τις IPs μέσω των οποίων έχετε κάνει sign-in στο λογαριασμό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξετάσετε εάν υπάρχει οποιαδήποτε δραστηριότητα που δεν την γνωρίζετε και που στο παρελθόν είχατε κάνει είτε είσοδο είτε είχατε εγκαταστήσει κάποια σχετική εφαρμογή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment