Xiaomi Mi Note 3: Έρχεται με «flagship killer»

Η Xiaomi αποκάλυψε ότι θα προβεί στην επίσημη παρουσίαση του Mi 6 flagship smartphone στις 19 Απριλίου. Αν και μένουν λίγες ημέρες μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του, οι πληροφορίες ήδη άρχισαν να διαρρέουν και για το επόμενο μοντέλο της δημοφιλούς σειράς Mi Note. Μια πηγή από την Κίνα, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το Mi Note 3 θα καταφθάσει με «flagship killer» χαρακτηριστικά.
Πιο αναλυτικά, στο εσωτερικό του λέγεται ότι θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 835 της Qualcomm με 8GB RAM και θα καταφθάσει σε δυο διαφορετικές εκδόσεις των 128GB και 256GB. Το Xiaomi Mi Note 2 διαθέτει αμφίκυρτη οθόνη, οι διαστάσεις της οποίας διαμορφώνονται στις 5,7 ίντσες. Και ο διάδοχός του όμως αναμένεται να καταφθάσει με το ίδιο μέγεθος οθόνης. Η μπαταρία με την οποία θα εξοπλιστεί, αναμένεται να φθάνει τα 4.070 mAh.
Όπως και η Samsung αντιμετώπισε προβλήματα με την προμήθεια αμφίκυρτων οθονών των smartphone της, έτσι και η Xiaomi για το Mi Note 2. Ωστόσο, τα όποια προβλήματα ελλείψεων φαίνεται να έχουν λυθεί ενώ και η ίδια έχει εργαστεί πάνω στη βελτίωση της παραγωγής, έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους. Η παρουσίαση του Xiaomi Mi Note 3 προγραμματίζεται για το δεύτερο τρίμηνο του 2017 αν και κάτι τέτοιο, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν. Υπενθυμίζουμε ότι τα Mi Note και Mi Note Pro αποκαλύφθηκαν τον Ιανουάριο του 2015. Το Mi Note 2 τον Οκτώβριο του 2016. Αν οι πληροφορίες για τη βελτίωση της διαδικασίας παραγωγής επαληθευθούν, τότε ίσως μπορέσει να διαθέσει γρήγορα ένα νέο flagship killer smartphone.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment