To ChargeTech Plug είναι ένα power bank των 48.000 mAh

Τα power banks είναι μερικά από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ φορητών ηλεκτρονικών συσκευών. Ωστόσο, μόνο με τα επώνυμα μπορεί κάποιος να ικανοποιήσει απροβλημάτιστα τις ανάγκες του αλλά και πάλι, ο αριθμός των κύκλων φορτίσεων της συσκευής είναι περιορισμένος. Με αυτό το σκεπτικό, η ChargeTech δημιούργησε ένα power bank με χωρητικότητα 48.000 mAh, που σου επιτρέπει να φορτίζεις όλες τις ηλεκτρονικές σου συσκευές χωρίς να φοβάσαι αν θα τελειώσει η ενέργειά του, ενώ διατηρεί εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται να έχει ένα power bank και δεν είναι άλλο από τη φορητότητα.
Περιλαμβάνει δυο AC πρίζες, δυο θύρες USB αλλά και μια USB Type-C. Μπορεί να φορτιστεί και μέσω ηλιακής ενέργειας με το προαιρετικό charging panel και χρειάζεται περίπου 8 ώρες για να φορτίσει πλήρως, κάτι απολύτως δικαιολογημένο δεδομένης της μεγάλης χωρητικότητας που παρουσιάζει. Χρησιμοποιεί 16 x 3.000mAh Panasonic μπαταρίες, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στα οχήματα της Tesla. Έχει διαστάσεις 8.6 x 1.6 x 5.6 ίντσες και ζυγίζει περίπου 2lb, επομένως μπορεί να μεταφερθεί άνετα σε όλες τις τσάντες που έχετε στην κατοχή σας, χωρίς να σας κουράζει.
Το ChargeTech Plug αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο του σε όλους όσους το στήριξαν στο indiegogo.com. Αναμένεται να καταφθάσει και σε σημεία λιανικής πώλησης στη τιμή των 350 δολαρίων. Εκτός από τη φόρτιση των gadget σας, φαντάζει και ως ιδανική λύση για camping.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment