iPad 4 κι αλλαξτε το με ένα iPad Air 2

Οι καταναλωτές οι οποίοι χρειάζεται να προβούν στην αντικατάσταση του iPad 4ης γενιάς που έχουν στην κατοχή τους θα μπορούν να λάβουν ένα νέο και σαφώς βελτιωμένο iPad Air 2 από τα Apple Stores και τα επίσημα εξουσιοδοτημένα κέντρα υποστήριξης της Apple. Η εταιρεία προχωρά στην εφαρμογή αυτής της νέας πολιτικής δίνοντας τη δυνατότητα στο προσωπικό να παρέχουν στον πελάτη ένα iPad Air 2, όταν δεν υπάρχει διαθέσιμο απόθεμα για iPad 4.
Η πρόσφατη ενημέρωση της Apple στους εργαζομένους της πάνω στο θέμα αυτό αναφέρει επίσης ότι πλέον αυτοί θα πρέπει να ενημερώνουν τους χρήστες για τα χρώματα και τις διαθέσιμες χωρητικότητες. Το iPad Air 2 το είδαμε και σε μια νέα gold έκδοση και σε χωρητικότητες των 32GB και 128GB, ενώ τα μοντέλα των 16GB και 64GB αποσύρθηκαν μετά. Κάτι τέτοιο, επιτρέπει στους χρήστες αν παραστεί η ανάγκη να αντικαταστήσουν το iPad 4, να λάβουν μια συσκευή με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και σαφώς βελτιωμένο εσωτερικό hardware.
Αν και το iPad Air 2 που έκανε το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2014 έχει αποσυρθεί από την αγορά, θα προσφέρεται σαν συσκευή αντικατάστασης. Η Apple τυπικά υποστηρίζει τα προϊόντα της για τουλάχιστον πέντε χρόνια. Πολλά Apple Stores δεν επισκευάζουν iPads, επομένως η λύση της αντικατάστασης είναι μονόδρομος. Το αν θα λάβετε ένα iPad Air 2, ας μην ξεχνάμε ότι εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα στην εκάστοτε περιοχή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment