HTC U 11: Με 5 χρώματα η ναυαρχίδα της εταιρίας

Η HTC έχει ανακοινώσει ότι η επόμενη ναυαρχίδα της θα καταφθάσει στις 16 Μαΐου. Προηγούμενες αναφορές την ήθελαν να έρχεται υπό την εμπορική ονομασία HTC U (HTC Ocean) αλλά ένα πρόσφατο tweet από το γνωστό σε όλους μας Evan Blass, υποδεικνύει ότι η επίσημη ονομασία θα είναι HTC U 11. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νέα ονομασία επιλέχθηκε προκειμένου να καλύψει το κενό μεταξύ της παλιάς και της νέας ονοματοδοσίας.
Το μέχρι τώρα HTC Ocean θα είναι η ενδέκατη ναυαρχίδα της HTC, που θα διαδεχθεί το HTC 10, γι' αυτό και η προσθήκη του αριθμού «11» στην επίσημη εμπορική ονομασία. Θα κυκλοφορήσει σε πολλές χρωματικές επιλογές (μαύρο, μπλε, κόκκινο, άσπρο και ασημί) αν και λέγεται ότι οι διαθέσιμες εκδόσεις θα εξαρτώνται από την περιοχή ενώ το smartphone θα έχει παρόμοιο design με το HTC Ultra.
Τέλος, έρχεται με οθόνη των 5,5 ιντσών QHD και θα εξοπλίζεται με Snapdragon 835 SoC, μια κάμερα των 12MP αλλά και μια άλλη των 16MP για selfies μπροστά. Θα τρέχει Android 7.1 Nougat και θα περιλαμβάνει ένα touch-sensitive frame, το οποίο η HTC το αποκαλεί ως Edge Sense.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment