Πανάκριβο Honor 8 Pro στην Ευρωπαϊκή αγορά

Η Huawei ανακοίνωσε την διάθεση του Honor 8 Pro στην Ευρώπη, γνωστού και ως Honor V9 στην Κινέζικη αγορά, με τιμή περίπου €549 (στην Κεντρική Ευρώπη)
. Το Honor 8 Pro διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών με διαγώνιο WQHD και βασίζεται στο γνωστό chipset Kirin 960 που αποτελεί δημιουργία της θυγατρικής της Huawei, HiSilicon. Πρόκειται για το ίδιο chip που βρίσκεται και στο εσωτερικό του Huawei Mate 9 και του πιο πρόσφατου Huawei P10 αλλά στην περίπτωση του Honor 8 Pro συνοδεύεται από 6GB RAM σε συνδυασμό με 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η νέα συσκευή διαθέτει διπλή κύρια κάμερα στο πίσω μέρος (δύο κάμερες που βασίζονται σε αισθητήρες 12 Megapixels και που δεν εξέχουν από το υπόλοιπο σώμα) καθώς και αισθητήρα ανάγνωσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων (που όμως δεν συνοδεύεται από το χαρακτηριστικό Smart Key του Honor 8).
Η συσκευή που έχει πάχος 6,97 χιλιοστά ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh, με την κατασκευάστρια εταιρεία να υποστηρίζει πως προσφέρει δύο μέρες κανονικής χρήσης και κάτι λιγότερο από μιάμιση μέρα βαριάς χρήσης. Το Honor 8 Pro θα λανσαριστεί στην Μ. Βρετανία, στην Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Ελβετία και στην Κεντρική Ευρώπη θα κοστίζει €549 ενώ στη Μ. Βρετανία θα στοιχίζει £475. Αναλόγως από πού θα το προ-παραγγείλετε, με το Honor 8 Pro προσφέρεται δωρεάν μία κάρτα μνήμης microSD χωρητικότητας 128GB ή το Honor Power Bank σε συνδυασμό με ένα Honor Tripod/ Selfie stick.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment