5 Απριλίου διαθέσιμο το manual download το W10 Creators Update

Η Microsoft αναμένεται δώσει τo Windows 10 Creators Update σε κυκλοφορία σταδιακά, ξεκινώντας από τις 11 Απριλίου, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα. Ωστόσο αν κάποιος επιθυμεί να τα κατεβάσει νωρίτερα, μπορεί να το κάνει χειροκίνητα από τις 5 Απριλίου.
 Αυτό ανέφερε χθες η Microsoft στο blog της, με τους χρήστες με αυθεντικά Windows 10 να μπορούν να ανοίξουν τον Update Assistant και να τα κατεβάσουν χειροκίνητα το update μια εβδομάδα πριν την επίσημη κυκλοφορία. Εκτός από την συγκεκριμένη επιλογή, οι πιο ανυπόμονοι μπορούν να κατεβάσουν από σήμερα το ISO αρχείο από τους servers της Microsoft, εφόσον φυσικά είναι μέλη Windows Insider. Οι χρήστες στα Windows forum εντόπισαν τα Windows 10 build 15063, τα οποία θεωρούνται ως έκδοση RTM (Release to Manufacturing) του Creators Update.
Όσοι από εμάς δεν επιλέξουν κάποιον από τους παραπάνω τρόπους θα πρέπει να περιμένουμε τις 11 Απριλίου, όταν και θα αρχίσει η σταδιακή αναβάθμιση. Αρχικά θα γίνει στα πιο καινούργια PC και θα συνεχιστεί για διάστημα μερικών μηνών. Οι χρήστες Windows Phone θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 25 Απριλίου ώστε να ξεκινήσει η αναβάθμιση. Η Microsoft αυτή την φορά κάνει μια προσπάθεια να εξασφαλίσει περισσότερες επιλογές για τον χρήστη, όσον αφορά το update. «Αυτές συμπεριλαμβάνουν τον προσδιορισμό του χρόνου ο οποίος σε βολεύει, το να κάνεις παύση της αναβάθμισης για μια εβδομάδα και να επεκτείνεις τις ενεργές ώρες κατά τις οποίες δεν θέλεις να σε ενοχλήσει ένα update», έγραψε στο blog ο John Cable, Διευθυντής του Προγράμματος.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment