Η ZTE αποκάλυψε τα νέα Blade V8 mini και Blade V8 Lite

Δύο νέες συσκευές, στη μεσαία κατηγορία, ανακοίνωσε η Κινέζικη εταιρεία ZTE, και η μία από αυτές διαθέτει δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Αναφερόμαστε στο Blade V8 Mini, το οποίο διαθέτει μία κάμερα 13,0 Megapixels και μία κάμερα 2,0 Megapixels με αποτέλεσμα να δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να βγάλει φωτογραφίες bokeh χρησιμοποιώντας και re-focusing μετά τη λήψη της φωτογραφίας. H συσκευή διαθέτει φυσικά και εμπρόσθια κάμερα που βασίζεται σε αισθητήρα 5,0 Megapixels με fixed-focus.
To Blade V8 Mini βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 435 SoC, το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή Cortex-A53 στα 1,4GHz και την GPU Adreno 505, καθώς και 2GB RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η συσκευή διαθέτει οθόνη 5,0 ιντσών ανάλυσης 720 x 1280 pixels ενώ η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2800mAh. Όσον αφορά στο λογισμικό, πρόκειται για το Android 7.0 Nougat πάνω από το οποίο η Κινέζικη εταιρεία έχει εγκαταστήσει το δικό της UI.
 Η δεύτερη συσκευή της ZTE με την ονομασία Blade V8 Lite βασίζεται στο chipset της MediaTek, ΜΤ6750 (ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή αλλά και 4G LTE Cat.6 modem) και είναι οικονομικότερη από όσο μαθαίνουμε (η εταιρεία δεν έκανε γνωστές τις τιμές για τις δύο συσκευές που θα κυκλοφορήσουν και στην Ευρωπαϊκή αγορά). Το system-on-chip της MediaTek συνοδεύεται από 2GB RAM και από 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στην πρόσοψη, το Blade V8 Lite διαθέτει την ίδια fixed-focus camera των 5MP ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels που συνοδεύεται από LED flash. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2500mAh.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment