Windows 10 Mobile: Τα χαρακτηριστικά με ποδαρικό το 2017

Μπορεί η mobile πλατφόρμα της Microsoft να έχει πολύ λιγότερους χρήστες από τα αντίπαλα Android και iOS, όμως η εταιρεία δεν την αφήνει πίσω. Μέσα στο 2017 η Microsoft θα αναβαθμίσει το Windows 10 Mobile με νέα χαρακτηριστικά. Ένα από τα χαρακτηριστικά είναι το 3D Preview, το οποίο σου επιτρέπει να δεις συγκεκριμένο περιεχόμενο σε 3D. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους 3D περιεχόμενο. Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια υπήρχαν κάποια μοντέλα Android που προσέφεραν 3D περιεχόμενο. Μπορούσες να παρακολουθήσεις ορισμένα YouTube videos στο συγκεκριμένο format και οι 3D κάμερες στην πλάτη των συσκευών αυτών μπορούσαν να τραβήξουν 3D εικόνες και video. Τέτοια smartphones ήταν τα HTC EVO 3D και LG Optimus 3D. Ένα ακόμη κομμάτι που θα αναβαθμίσει η Microsoft στο Windows 10 Mobile είναι ο Edge browser.
 Όταν πρόκειται να ολοκληρώσεις μια αγορά σε συγκεκριμένα online καταστήματα, θα σου ζητηθεί να ρυθμίσεις το Microsoft Wallet στον Edge. Μόλις ολοκληρωθεί το βήμα αυτό, την επόμενη φορά που θα κάνεις κάποια αγορά θα γίνει αυτόματη σύνδεση στο Wallet. Μόνο τα καταστήματα που θα επιλέξεις θα μπορούν να δουν τις πληροφορίες σου. Ο λογαριασμός στο Wallet θα έχει τις πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να βάζεις την κάρτα σου για κάθε συναλλαγή. 
Επιπλέον, το Windows 10 Mobile θα έχει ένα νέο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που αφορά στα software updates. Οι χρήστες θα μπορούν να βάλουν την διαδικασία της αναβάθμισης στην αναμονή για έως και 35 μέρες. Στον Edge θα υπάρχει ένα ενσωματωμένο book store, το οποίο θα επιτρέπει στον αναγνώστη να κάνει save ή bookmark EPUB books (ένα από τα formats για eBooks). Τέλος, το Settings app έχει αναβαθμιστεί με την προσθήκη πληροφοριών σχετικά με τα apps που έχεις εγκατεστημένα στο κινητό σου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment