Samsung Galaxy S8: Σε δυο εκδόσεις με 5.7″ και 6.2″ bezel-less οθόνη;

Περισσότερο από ποτέ η σειρά Galaxy S της Samsung έχει στρέψει πάνω της τα βλέμματα. Με αφορμή την ατυχία του Samsung Galaxy Note 7, οι περισσότεροι περιμένουν να δουν τι θα φέρει το Samsung Galaxy S8, για να επανορθώσει. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Korea Herald, θα υπάρξουν μόνο dual curved-edge οθόνες στο Samsung Galaxy S8, το οποίο αναμένεται σε δυο εκδόσεις. Η μια έκδοση θα ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών και η άλλη θα έρθει με τεράστια οθόνη 6.2 ιντσών. Σύμφωνα πάντα με τις αναφορές, πρόκειται για bezel-less οθόνη με screen-to-body ratio πάνω 90%. Η Samsung έρχεται να συναγωνιστεί το 91.3% ratio του Xiaomi Mi MIX.
Τι πιστεύουν οι αναλυτές
Τα τελευταία χρόνια η Samsung κυκλοφορούσε ναυαρχίδα σε δυο εκδόσεις, όπου η μια είχε flat οθόνη και η άλλη dual-curved edge οθόνη. Η απόφαση να αφήσει την flat έκδοση (αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια) δεν βρίσκει σύμφωνους τους αναλυτές. Για παράδειγμα ο Choo Dae-young, του Korea Institute for Industrial Economics & Trade αναφέρει ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για κυρτές οθόνες μιας και συχνά οδηγούν σε ακούσια touches. Επίσης, προσθέτει ότι οι bezel-less οθόνες είναι λιγότερο λειτουργικές σε ένα smartphone από μια τεράστια οθόνη τηλεόρασης.
Ο Peter Lee, αναλυτής της NH Investment & Securities, θεωρεί ότι η Samsung χρειάζεται να φέρει τις αναδιπλούμενες συσκευές στην αγορά. Υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι το πρώτο αναδιπλούμενο κινητό μπορεί να το δούμε στην MWC 2017. Αρχικά θεωρείται ότι θα φέρει το αναδιπλούμενο κινητό για να δει πως θα αντιδράσει το κοινό στα features. Aνάλογα την αντίδραση, θα προχωρήσει το κινητό στο επόμενο level κυκλοφορώντας το ένα από τα δυο designs που έχει στα σκαριά. Επιστρέφοντας στο Samsung Galaxy S8, η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη στο πλαίσιο της MWC 2017.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment