Oppo: έναρξη πωλήσεων στις ΗΠΑ τέλος του 2016

Αν και η Oppo διαθέτει τα smartphones της και σε άλλες χώρες εκτός της Κίνας, η εταιρεία δεν έχει επίσημη παρουσία στην αγορά των ΗΠΑ. Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα, καθώς η Oppo θα εισέλθει σε αυτήν την αγορά, στην οποία ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα δριμύς. Πολλοί από εσάς μπορεί να μην έχετε αποκτήσει κάποια συσκευή της, ωστόσο αποτελεί την εταιρεία η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την Huawei, Lenovo και Xiaomi το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2016 στη Κίνα και να λάβει με αυτόν τον τρόπο την πρώτη θέση στη κατάταξη των κορυφαίων κατασκευαστών και την τέταρτη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύμφωνα με πολλές πηγές προσκείμενες στη βιομηχανία, η Oppo λέγεται ότι θα ξεκινήσει τη διάθεση συσκευών στις ΗΠΑ μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. H κινεζική εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει τη διάθεση των smartphone της σε αγορές του εξωτερικού, με τις ΗΠΑ να είναι ο πρωταρχικός στόχος. Είναι γεγονός πως η ίδια έχει κάποια πείρα στην αγορά αυτή, εφόσον διαθέτει τα δικά της Blu-ray players.
Με πάνω από 1.100 πατέντες στη κατοχή της που αφορούν τεχνολογίες κάμερας και με περίπου 200 να έχει κατοχυρώσει παγκοσμίως, στόχος της Oppo είναι να φέρει στην αμερικανική αγορά smartphones τα οποία θα διακρίνονται για τις κορυφαίες επιδόσεις τους στο τομέα της κάμερας. Αν ακολουθήσει και μια επιθετική τιμολόγηση, τότε έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment