Η OLED οθόνη και η ασύρματη φόρτιση του iPhone 8

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 2017 είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 10 χρόνια παρουσίας του iPhone της Apple στην αγορά των φορητών συσκευών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να θέλουν την εταιρεία να απολαμβάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά την επόμενη χρονιά, χάρη στο iPhone 8. Σύμφωνα με το, γνωστό για τις ακριβείς προβλέψεις του, αναλυτή της εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, πολλοί προμηθευτές της Apple έχουν λάβει την εντολή να δημιουργήσουν 120 με 150 εκατομμύρια συσκευές το δεύτερο μισό του οικονομικού έτους του 2017.
Για την Apple, το διάστημα αυτό είναι Μάρτιος - Σεπτέμβριος 2017. Τρεις συσκευές αναμένεται να δούμε από την εταιρεία. Ειδικότερα, εκτός από τους διαδόχους των iPhone 7 και iPhone 7 Plus οι οποίοι θα καταφθάνουν με οθόνες των 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, ένα τρίτο μοντέλο με OLED οθόνη των 5,2 ιντσών λέγεται ότι θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο του το 2017. Αν η Apple, όντως καταφέρει να διαθέσει πάνω από 120 εκατομμύρια συσκευές iPhone 8, τότε αυτή θα καταστεί ως η πιο επιτυχημένη συσκευή στην ιστορία της εταιρείας, ξεπερνώντας ακόμη και το iPhone 6.
O Ming-Chi Kuo αναφέρει ότι στην υψηλή ζήτηση του iPhone 8, που ίσως παρατηρηθεί, θα συμβάλλουν δυο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής. Ειδικότερα, η OLED οθόνηκαι η ασύρματη φόρτιση. Προς το παρόν, φημολογείται πως μόνο το iPhone 8 των 4,7 ιντσών θα διαθέτει τεχνολογία ασύρματης φόρτισης, ενώ αισθητή θα κάνει την παρουσία του και το γυαλί που θα χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό μέρος. Αν οι πρόσφατες φήμες επαληθευθούν, η ασύρματη φόρτιση του επόμενου iPhone θα διαφέρει από αντίστοιχες υλοποιήσεις ανταγωνιστικών εταιρειών, επιτρέποντας τη φόρτιση σε απόσταση ως και 4,5 μέτρων.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment