Nokia C1 smartphone; Photos Inside!

Είναι γεγονός πως το Nokia C1 smartphone αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην αγορά, όχι νωρίτερα από τον επόμενο χρόνο. Πρόκειται για μια συσκευή η οποία θα σημάνει και την επαναδραστηριοποίηση της Nokia στο χώρο των φορητών συσκευών, μέσω της συνεργασίας της με την HMD Global. Σήμερα φαίνεται πως διέρρευσαν στο Διαδίκτυο ορισμένες πρώτες φωτογραφίες, οι οποίοι φημολογείται πως παρουσιάζουν το νέο smartphone.
Προς το παρόν, φαίνεται ότι παρουσιάζουν περισσότερο ένα concept phone, παρά μια αληθινή συσκευή. Η οθόνη μοιάζει να είναι αρκετά μεγάλη, καταλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μπροστινό μέρος. Παράλληλα, δεν υπάρχει φυσικό πλήκτρο «Home». Στο πάνω μέρος, διαπιστώνουμε την ύπαρξη μιας κάμερας και ενός αισθητήρα, αλλά και ένα μεγάλο άνοιγμα για το ακουστικό. Ένα παρόμοιο άνοιγμα βλέπουμε και στο κάτω μέρος της συσκευής.
nokia-c1-2
Ας περάσουμε στο πίσω μέρος, όπου διαπιστώνουμε την ύπαρξη μιας κάμερας διπλού φακού με ένα LED Flash στην αριστερή πλευρά, αλλά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στη δεξιά πλευρά. Το σύστημα διπλού φακού στο πίσω μέρος περιλαμβάνει αισθητήρες των 12MP και των 16MP. Οι εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν και μερικά τεχνικά χαρακτηριστικά του smartphone, όπως για παράδειγμα ότι θα περιλαμβάνει ένα Snapdragon 830 SoC και 4GB RAM. Θα κυκλοφορήσει σε τρεις εκδόσεις με αποθηκευτικό χώρο 32GB64GB και 128GB και θα «τρέχει» Android 7.1 Nougat.
nokia-c1-3
Τέλος, φήμες το θέλουν να καταφθάνει με μπαταρία των 3.210mAh, θα περιλαμβάνει θύρα USB Type-C, ενώ θα υπάρχει και μια θύρα ακουστικών των 3.5 χιλιοστών. Το Nokia C1 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment