LeEco LE X920: πληροφορίες γα 6,3'' QHD οθόνη, 23MP κάμερα

Υπάρχουν εκεί έξω πάρα πολλές Κινεζικές εταιρείες που ασχολούνται κυρίως με τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας, αλλά η LeEco δείχνει να είναι εκείνη με τα περισσότερο φιλόδοξα πλάνα από ότι οι υπόλοιποι «συμπατριώτες» της. Η εταιρεία δεν έχει πολύ καιρό που άλλαξε στέγη -μετακόμισε στην Silicon Valley- και μπορεί οι πωλήσεις της στις Η.Π.Α. να είναι ακόμα μικρές, αλλά πιστέυουμε πως θα την δούμε να αναδεικνύεται σύντομα. Εν μέσω όλων αυτών των εσωτερικών αλλαγών της εταιρείας, διαρρέουν εικόνες από μια ισχυρή νέα συσκευή που τα χαρακτηριστικά της φανερώνουν ότι πρόκειται για μια πολύ ισχυρή ναυαρχίδα.
 Σύμφωνα με το leakster μέσω ανάρτησής του στο Weibo, το νέο LeEco LE X920 θα έρθει με μία μεγάλη, διαγωνίου 6,3 ιντσών, οθόνη και μάλιστα ανάλυσης QHD (1440 x 2560p). Θα τροφοδοτείται πιθανόν από Snapdragon 820 SoC, όπως όλες οι φετινές ναυαρχίδες και 4 GB RAM. Από θέμα αποθηκευτικού χώρου προβλέπεται η ύπαρξη έκδοσης των 64 GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD για αφθονία χώρου.
 Η πίσω βασική του κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα των 23 MP με διπλό LED flash, ενώ εμπρός θα τοποθετήσουν κάμερα των 8 MP για να φροντίσει την επιθυμία των χρηστών για καθαρές selfie. Το LeEco LE X920 θα φέρει επίσης μπαταρία φορτίου 3.400 mAh, θύρα φόρτισης/δεδομένων USB Type-C και αγνοώντας την σημερινή μόδα θα έχει υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών. Στον τομέα του software, το περιμένουμε με το UI της LeEco βασισμένο στο Android 6.0 Marhsmallow. Να σημειώσουμε ακόμη, ότι θα είναι μια πολύ δελεαστική πρόταση καθώς λέγεται ότι θα φέρει τιμή περίπου στα 200 δολάρια. Για παγκόσμια διάθεση δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, μα ούτε και ξέρουμε εάν θα φθάσει στις ΗΠΑ ή όχι.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment