KickAssTorrents: Το θρυλικό torrent site επιστρέφει αναγεννημένο

Τον Ιούλιο, η διάσημη ιστοσελίδα torrents, KickassTorrents, σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί, μετά τη σύλληψη του θεωρούμενου ως ιδρυτή της Artem Vaulin. Όμως όπως φαίνεται δε χάθηκαν όλα…
Όπως διαβάζουμε μια ομάδα αφοσιωμένων πρώην μελών της ιστοσελίδας ξεκίνησαν μια "μετενσάρκωση" του περιβόητου torrent tracker, με την ελπίδα να φέρουν πίσω την παλιά του αίγλη.
Το νέο Kickass Torrents ξεκίνησε να λειτουργεί και υπόσχεται να είναι πλήρως λειτουργικό. Η ιστοσελίδα φαίνεται πανομοιότυπη με τον προκάτοχό της, αλλά ξεκινά με μια καθαρή βάση δεδομένων στο table των χρηστών. 
Το καλό όμως, είναι ότι πολλά από τα μέλη του αρχικού team είναι ήδη πίσω και ανεβάζουν ακούραστα το περιεχόμενο που την έκανε διάσημη. «Όλοι οι μεγάλοι uploaders επέστρεψαν και μοιράζονται ακούραστα, πριν ακόμη ξεκινήσουν τα torrent engines. Το torrent κοινότητα θα δει προσθήκες από όλα τα ονόματα που γνωρίζουν και εμπιστεύονται» δήλωσε η ομάδα του KATcr.
Να αναφέρουμε ότι μετά το αρχικό κλείσιμο της διάσημης ιστοσελίδας, ξεπήδησαν ένας σωρός mirror sites, που όμως δεν κράτησαν πολύ.
Εκτός από τα mirrors που είχαν σαν στόχο μόνο τη διανομή περιεχομένου (ας μην ξεχνάμε και τις διαφημίσεις), υπήρχαν και κάποια κακόβουλα, που προσπαθούσαν να κλέψουν προσωπικές πληροφορίες ή και διαπιστευτήρια πιστωτικών καρτών από αρχάριους πειρατές. Η ομάδα πίσω από τη νέα ιστοσελίδα αναφέρει για το θέμα:
«Για να κρατήσουμε τα μέλη μας ασφαλή επιλέξαμε να ξαναχτίσουμε και να κρατήσουμε μόνο τα ασφαλή στοιχεία. Παρά το γεγονός ότι η ανοικοδόμηση μας πήρε περισσότερο χρόνο, η ασφάλεια της κοινότητάς μας έρχεται πρώτη .»
Δείτε τη νέα σελίδα του Kickass Torrents (Αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα δυσκολεύεται να φορτώσει λόγω του όγκου της κυκλοφορίας)
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment