Huawei Nova: Όμορφο, compact με πολλαπλές καμπύλες

Κατά την επίσκεψή μας στην IFA 2016 το Σεπτέμβριο στο Βερολίνο, σας είχαμε μεταφέρει τις εντυπώσεις μας από μία από τις πιο ξεχωριστές ανακοινώσεις της έκθεσης: το Huawei nova, που μαζί με το μεγαλύτερο αδερφάκι του Huawei nova plus, είχαν ανακοινωθεί σ' εκείνο το ξεχωριστό event της κινεζικής εταιρείας στο οποίο δώσαμε το "παρών"! Η νέα σειρά του Κινέζου κατασκευαστή, που δίνει έμφαση στην εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση με τις όμορφες καμπύλες αλλά και τα ξεχωριστά τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η μπροστινή κάμερα που προσφέρει δυνατές εμπειρίες selfies, φτάνει και στη χώρα μας και πλέον θα θαυμάσουμε από κοντά τις δυνατότητές της.
Η σειρά nova δημιουργήθηκε από τη Huawei, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας φιλόδοξης γενιάς που ζητάει περισσότερα από τη ζωή της, συνδυάζοντας άψογα το στυλ και τη λειτουργικότητα όπως καμία άλλη μέχρι σήμερα. Εμπνέεται από τις τολμηρές καμπύλες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, και προσφέρει στρογγυλεμένες επιφάνειες υψηλής αισθητικής που εφαρμόζουν τέλεια στο χέρι του χρήστη. Συμπληρώνοντας το εξαιρετικό design, οι συσκευές nova και nova plus είναι διαθέσιμες σε τρία εκλεπτυσμένα, αλλά και ταυτόχρονα ζωντανά χρώματα: Prestige GoldMystic Silver και Titanium Grey.
Το Huawei nova προσφέρει μια εξωπραγματική φωτογραφική εμπειρία απίστευτης ταχύτητας, βάθους και ευκρίνειας, με την πίσω κάμερα των 12MP, η οποία λειτουργεί άψογα και σε χαμηλό ακόμη φωτισμό. Επιπλέον, χάρη στην πολύ δυνατή μπροστινή camera των 8MP, μπορεί να χαρίσει τις καλύτερες selfies σε οποιαδήποτε κατάσταση φωτισμού.
nova_silver-1
Η νέα πρόταση της Huawei διαθέτει ακόμη οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης Full HD και με 2.5D glass, octa-core Snapdragon 625 chipset χρονισμένο στα 2GHz, 3GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου επεκτάσιμου μέσω microSD, καθώς και μπαταρία 3.020mAh. Όσον αφορά το λειτουργικό, ενσωματώνει το Android 6.0 Marshmallow με το Emotion UI 4.1.
Επιπρόσθετα, με τον προηγμένο 3D αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Huawei, η σειρά nova υποστηρίζει πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ακρίβεια ξεκλείδωμα για βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία ώστε να μην ανησυχείτε εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης. Ο αισθητήρας μπορεί να προσωποποιηθεί περαιτέρω ώστε να ελέγχει λειτουργίες όπως η φωτογράφηση, φέρνοντας την τέλεια selfie κυριολεκτικά στα δάκτυλά σας.
nova_silver-3
Το Huawei nova είναι, συνολικά, μία νέα πρόταση που κάνει τη διαφορά στην κατηγορία των mid-range προτάσεων, ικανοποιώντας τους χρήστες που επιθυμούν μία υψηλής αισθητικής πρότασης, χωρίς όμως να κάνουν υποχωρήσεις σε specs και χωρίς να πρέπει να δώσουν τα χρήματα που κοστίζει μία ναυαρχίδα. Είναι μία φρέσκια επιλογή από τη Huawei που θα κάνει αίσθηση στην αγορά και σίγουρα πρέπει να γνωρίσετε καλύτερα!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment