Samsung Z9: Ετοιμάζεται ναυαρχίδα με Tizen OS;

Το Tizen είναι το mobile OS της Samsung, στο οποίο οι Κορεάτες έχουν επενδύσει πολλά, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποφασίσει να κινηθούν με αργά και σταθερά βήματα. Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες συσκευές, οι οποίες απευθύνονται σε αναπτυσσόμενες αγορές. Ενώ εμείς περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του low-ed Samsung Z2, στις 23 Αυγούστου, smartphone που θα κυκλοφορήσει σε Ινδία, Ινδονησία, Τουρκία, Νεπάλ, Σ. Αραβία, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές, Ν. Αφρική και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, σήμερα έρχονται κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Η Samsung φαίνεται πως έχει στα σκαριά ένα πιο εξελιγμένο Tizen smartphone, το οποίο πέρασε από το Zauba (το ινδικό website που καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα).
Έχει κωδική ονομασία SM-Z930F και είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ως Samsung Z9. Δυστυχώς η σελίδα δεν δίνει πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Z9, ούτε καν το μέγεθος της οθόνης, αλλά έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι η τιμή του είναι πολύ πιο ακριβή από του Samsung Z2, κάτι που υποδηλώνει πως μιλάμε για high-end Tizen smartphone. To Samsung Z2 φημολογείται με οθόνη γύρω στις 4 ίντσες AMOLED ανάλυσης 480×800 pixels, κάμερα 5 Megapixel, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD.
Δεδομένης της πολύ πιο ακριβής τιμής του, το Ζ9 περιμένουμε να είναι με καλύτερα χαρακτηριστικά, μεγαλύτερη οθόνη, πιο ισχυρό επεξεργαστή και βελτιωμένη κάμερα. Με το Z9 η Samsung ίσως να θέλει να απευθυνθεί σε πιο mainstream αγορές και να μπει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού απέναντι στα υπόλοιπα mobile OS. Για αύριο έχει προγραμματιστεί το press event για την ανακοίνωση του Samzung Z2, όμως είναι μάλλον απίθανο να δούμε και το Samsung Z9.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment