Ποια είναι τα Pokemon που μπορείτε να πιάσετε πιο εύκολα και ποια θα σας δυσκολέψουν πολύ

Είναι γεγονός πως στο Pokemon Gο υπάρχουν κάποια Pokemon που μπορείτε να πιάσετε δυσκολότερα από κάποια άλλα. Κάθε Pokemon στο παιχνίδι έχει ένα προκαθορισμένο base capture rate όταν προσπαθείτε να το "αιχμαλωτίσετε", από το οποίο εξαρτάται το πόσο πιθανό είναι να το πιάσετε με μία Pokeball χωρίς καμία βοήθεια.
Τώρα ένα video από το TechInsider και το Youtube κανάλι του αποκαλύπτει κάποια "μυστικά" για το παιχνίδι και το πιάσιμο των Pokemon.
Σύμφωνα με αυτό, τα Magikarp είναι τα πιο εύκολα στην "αιχμαλωσία" με 56% base capture rate, ενώ ακολουθούν τα Oddish με 48% και έπειτα τα Caterpie, Weedle, Pidgey και Rattataμε 40%. Όσον αφορά τώρα τα πιο δύσκολα στην "αιχμαλωσία", είναι τα Venusaur, Blastoise, Charizard και Dragonite με base capture rate μόλις 4%.
Μην παραλείπετε βέβαια ότι υπάρχουν και άλλα στοιχεία που παίζουν ρόλο στο πόσο εύκολα θα πιάσετε ένα Pokemon. Ανάμεσά τους το level τους, το flee rate, αλλά και φυσικά η ακρίβεια με την οποία θα πετάξετε την μπάλα σας, μαζί με στοιχεία που σας διευκολύνουν όπως τα Razz Berries αλλά και οι καλύτερες PokeBalls.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment