Νέα έκδοση Pokemon Go για iOS (1.3.0) και Android (0.33.0).

Καλά νέα για τους παίκτες Pokemon Go, καθώς οι iOS και Android εκδόσεις του δημοφιλούς παιχνιδιού έχουν ενημερωθεί. Η νέα iOS version είναι η 1.3.0 ενώ η Android η .33.0.Μία από τις σημαντικές διαφορές που φέρνει η ενημέρωση είναι ότι επιστρέφει το "battery saver" mode στο iOS, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στον παίκτη να κρατήσει το τηλέφωνό του με την οθόνη προς τα κάτω και έτσι να σβήσει η οθόνη για εξοικονόμηση μπαταρίας.
Επιπλέον, γίνεται αισθητή μία δόνηση όταν ένα Pokemon πλησιάζει, ενώ η Niantic δοκιμάζει μία νέα έκδοση του Nearby Pokemon feature
Η πλήρης λίστα αλλαγών έχει ως εξής:
- Προστέθηκε ένα παράθυρο διαλόγου που υπενθυμίζει στους εκπαιδευτές ότι δε θα πρέπει να παίζουν ενώ ταξιδεύουν πάνω από μια ορισμένη ταχύτητα. Οι εκπαιδευτές πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι δεν οδηγούν, προκειμένου να συνεχίσουν το παιχνίδι.
- Έχουν γίνει βελτιώσεις στην ακρίβεια ρίψης μίας curveball.
- Διορθώθηκε ένα bug που εμπόδιζε ρίψεις Poke Balls που χαρακτηρίζονται ως "Nice", "Great" και "Excellent" να λαμβάνουν τα κατάλληλα experience bonuses.
- Διορθώθηκαν achievements που έδειχναν λανθασμένα icons μεταλλίων.
- Ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα οι εκπαιδευτές να αλλάζουν το ψευδώνυμο τους μία μόνο φορά, έτσι πρέπει να κάνετε σοφή επιλογή nickname.
- Λύθηκαν ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας και ενεργοποιήθηκε εκ νέου αυτή η δυνατότητα.
- Προστέθηκαν visuals των leaders των ομάδων - Candela, Blanche και Spark.
- Αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται μια παραλλαγή του χαρακτηριστικού «Nearby Pokémon" σε ένα υποσύνολο των χρηστών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να δείτε κάποια παραλλαγή στο Nearby Pokémon UI.
- Τέλος, έχουν γίνει μικρές διορθώσεις κειμένου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment