To Xiaomi Mi Note 2 έρχεται σύντομα σε τρεις εκδόσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi σκοπεύει σε σύντομο χρονικό διάστημα να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του δημοφιλούς Mi Note phablet. Ήδη το Mi Note 2 ετοιμάζεται πυρετωδώς εδώ και αρκετό καιρό και φαίνεται ότι όλα είναι έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση της συσκευής, η οποία λέγεται ότι θα λάβει χώρα μέσα στους επόμενους μήνες.
Επιπλέον οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει όχι σε μια ούτε σε δυο αλλά σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Αρχικά, η βασική έκδοση θα αποτελείται από μια απλή κάμερα στο πίσω μέρος, ένα Hi-Fi chip καθώς και μια λειτουργία γρήγορης φόρτισης. Η δεύτερη έκδοση θα διαθέτει μια κάμερα με διπλό φακό στο πίσω μέρος της συσκευής και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, σαφώς πιο γρήγορη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Ενώ τέλος, θα υπάρχει και μια τρίτη έκδοση, που θα διαθέτει κυρτή οθόνη, στα πρότυπα των συσκευών Samsung Edge.
xiaomiminote2
Δυστυχώς οι πηγές από τις οποίες προέρχονται αυτές οι πληροφορίες, δεν παρέχουν περισσότερες διευκρινιστικές πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά της συσκευής. Αυτό όμως που μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό είναι ότι θα αποτελεί μια high-end συσκευή, ενώ με την κυρτή οθόνη, θα αποτελέσει και έναν επάξιο ανταγωνιστή του επερχόμενου Note 7 της Samsung. Τέλος φημολογείται ότι η θα καταφθάσει με οθόνη 5.7 ιντσών, με Snapdragon 820 ή 823 SoC και 6 GB RAM.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment