Πρώτη επαφή με το εντυπωσιακό OnePlus 3

Πρώτη επαφή με το εντυπωσιακό OnePlus 3 [Video]Η τρίτη γενιά του OnePlus παρουσιάστηκε αυτή την εβδομάδα αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, κάτι που ισχύει και στη δική μας περίπτωση μετά από την πρώτη επαφή που είχαμε με τη συσκευή.
Σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς, το OnePlus 3 είναι καλύτερο σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα στον τομέα της κατασκευής αφού πλέον η συσκευή είναι μεταλλική και unibody. Βέβαια εντοπίσαμε μέρη τα οποία μας θυμίζουν άλλα κορυφαία smartphones όπως η κάμερα που μοιάζει αρκετά με αυτή του Galaxy S7 ή το κάτω μέρος που φέρνει μνήμες iPhone 6 και 6s.

Κατά τα άλλα, η οθόνη είναι στις 5,5 ίντσες, τεχνολογίας Optic AMOLED με όμορφα χρώματα και πολύ καλή θέαση κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι πολύ καλύτερος από αυτόν που ενσωματώνει το OnePlus 2 ενώ θα πρέπει να επισημανθεί η επιστροφή του NFC δέκτη μετά το πρώτο μοντέλο.

Οι επιδόσεις του OnePlus 3 είναι κορυφαίες εξαιτίας των επιλογών της OnePlus, αρχής γενομένης από το Snapdragon 820 chipset της Qualcomm, το ίδιο που ενσωματώνουν πολλά κορυφαία smartphone φέτος όπως το G5, το Galaxy S7 και το Xperia X Performace. Δύο όμως είναι οι πολύ σημαντικές διαφορές που κάνουν τη συνολική πρόταση ακόμα πιο εντυπωσιακή. Πρώτον, η μνήμη φτάνει στον εντυπωσιακό αριθμό των 6GB, ένα από τα πρώτα smartphones της αγοράς με τόση μνήμη, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64GB, με τα 52GB ελεύθερα. Δεν υπάρχει θύρα microSD ενώ η τρίτη γενιά του OnePlus είναι μια dual sim συσκευή.



Σε ότι αφορά το λογισμικό τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αφού το OnePlus 3 τρέχει την τελευταία έκδοση του Android, την 6.01 Marshmallow με το γραφικό περιβάλλον OxygenOS της εταιρείας. Στην ουσία μιλάμε για την stock android έκδοση με όλα τα animation και τα μενού με τα οποία έρχεται το Android και με την OnePlus να έχει προχωρήσει σε ελάχιστες αλλά σημαντικές αλλαγές. Μερικές από αυτές είναι η λειτουργία σκούρου θέματος, την αφύπνιση της συσκευής πατώντας 2 φορές στην οθόνη, αλλά και τη νυχτερινή λειτουργία για πιο εύκολη ανάγνωση στο κρεββάτι πριν κοιμηθείτε.

Κρίνοντας από τα πρώτα δείγματα, η κύρια κάμερα των 16MP με διάφραγμα f/2.0 είναι αρκετά καλή, δίνοντας μας πολύ καλά αποτελέσματα σε μία ηλιόλουστη ημέρα. Η εγγραφή βίντεο γίνεται ακόμα και στην 4K ανάλυση, διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP για πολύ καλές selfies.
Δημοσιευμένη Εικόνα
OnePlus 3 - Κάμερα OnePlus 3 - Κάμερα
OnePlus 3 - Κάμερα OnePlus 3 - Κάμερα

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η αναλυτική παρουσίαση της συσκευής, όπου και θα δούμε αναλυτικά τις επιδόσεις της συσκευής σε όλους τους τομείς μεταξύ των οποίων και σ' αυτόν της αυτονομίας, όπου διαθέτει μπαταρία 3.000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Η συσκευή διατίθεται από την ιστοσελίδα της OnePlus με τιμή €399, και με την αποστολή στη χώρα μας να γίνεται δωρεάν.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment