Η θήκη που επεκτείνει τη μνήμη του iPhone σας!

Η SanDisk θέλει να αυξήσει τη χωρητικότητα του iPhone σας με μία… Memory Case. Η SanDisk iXpand Memory Case, διαθέσιμη σε χωρητικότητες 32, 64 και 128GB, θα αναλάβει να προσθέσει storage στην αγαπημένη σας συσκευή, την ώρα που θα την περιβάλλει σαν μία κανονική θήκη.
SanDisk iXpand Memory Case
Προσαρμόζεται στο iPhone 6 ή το iPhone 6s και συνδέεται μέσω της Lightning port. Με τη βοήθεια μίας SanDisk app, σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον extra αποθηκευτικό χώρο, ενώ σε κάποιες bonus δυνατότητες σας επιτρέπει να κάνετε αυτόματα back up το Camera Roll της συσκευής σας και παράλληλα διαθέτει επιλογές προστασίας για οτιδήποτε έχετε αποθηκεύσει μέσω κρυπτογράφησης. Υπάρχει ακόμη και δυνατότητα αγοράς ενός optional add-on battery pack(πωλείται ξεχωριστά) χωρητικότητας 1.900mAh, ώστε να προστεθεί και επιπλέον ενέργεια στη συσκευή σας.
Το κόστος της SanDisk iXpand Memory Case ξεκινάει από τα 59,99 δολάρια, ενώ στα διαθέσιμα χρώματα περιλαμβάνονται τα γκρι, μπλε, κόκκινο και πράσινο. Δείτε περισσότερα για το χρήσιμο gadget της SanDisk στο ακόλουθο video.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment