Γνωριμία με το νεανικό και trendy Pop Up της Alcatel

Η Alcatel μας έχει συνηθίσει στο να κυκλοφορεί μία ευρεία γκάμα συσκευών που ξεκινούν από την κατηγορία των entry-level smartphones και φτάνουν ακόμη και μέχρι τα επίπεδα τωνhigh-end κινητών. Στην IFA 2015, η Alcatel έκανε αισθητή την παρουσία της με μία σειρά «φρέσκων» συσκευών που απευθύνονται κυρίως στο νεανικό κοινό που αναζητά όσο το δυνατόν πιο οικονομικές λύσεις, που θα καλύψουν τις καθημερινές «basic» ανάγκες του.Η σειρά Pop Up μαζί με τη σειρά Pop Star διακατέχονται από μία καθαρόαιμη entry-level φιλοσοφία, καθώς συνδυάζουν ικανοποιητικές επιδόσεις σε σούπερ τιμή και δοκιμάζοντας το Pop Up δεν μπορούμε να πούμε ότι μας δυσαρέστησε, καθώς έδειξε να ανταποκρίνεται πλήρως στα… «βασικά».
Alcatel Pop Up (1)
To Pop Up δεν πρόκειται για ένα μικρό τεχνολογικό τέρας, ωστόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικάτου θα καλύψουν και με το παραπάνω τους περισσότερους users. Έτσι λοιπόν το μοδάτο κινητό της Alcatel διαθέτει οθόνη 5 ιντσών (ανάλυση στα 720p), οκταπύρηνο επεξεργαστήSnapdragon 610 με τη συχνότητα ρολογιού να ανέρχεται στα 1.4GHz, 2GB μνήμης RAM, 16GBεπεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, κάμερες 13 και 5MP, ενώ όπως έγινε γνωστό θα διατεθεί σεμαύρο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό και κόκκινο χρώμα.
Alcatel Pop Up (2)
Alcatel Pop Up (3)
Δείτε και το hands-on που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα αναφορικά με τις δυνατότητες του νέου entry-level smartphone της Alcatel…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment