Κυκλοφόρησαν τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Ημέρα κυκλοφορίας των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus σήμερα στις πρώτες χώρες διάθεσής τους και, για μία ακόμη φορά, οι γνωστές τακτικές που περιλαμβάνουν αναμονή για μέρες έξω από τα καταστήματα, ουρές και ενθουσιασμό όταν η πολυπόθητη αγορά συμβαίνει, δε θα μπορούσαν να απουσιάσουν από το "μενού".
Η Αυστραλία, λόγω της ζώνης ώρας που βρίσκεται, ήταν από τις πρώτες χώρες που υποδέχθηκαν τις νέες συσκευές, με μεγάλες ουρές να σχηματίζονται σε κεντρικά καταστήματα, όπως το Apple Store στο βροχερό Σίδνευ, όπου συνέβη και κάτι... πρωτόγνωρο.
robot droid
Ένα robot droid που ελεγχόταν από ένα iPad από απόσταση είχε καταλάβει την τέταρτη θέση στην ουρά, περιμένοντας εκ μέρους της... ιδιοκτήτριάς του.
droid
Στην ίδια πόλη ο Lindsay Handmer κοιμόταν σε σκηνή 17 μέρες αναμένοντας τις νέες συσκευές και συγκεντρώνοντας παράλληλα χρήματα για φιλανθρωπία.
sidney
Στην Ιαπωνία, όπως βλέπουμε σε φωτογραφία στο Twitter, κάποιος περίμενε στην ουρά για τα νέα iPhone, χωρίς... παντελόνι.
CPssIxUUEAAmXj3
Στο Ηνωμένο Βασίλειο το κεντρικό κατάστημα του Λονδίνου, στο Covent Garden, είχε επίσης μεγάλες ουρές, με τον πρώτο που βρισκόταν στην ουρά και ονομάζεται Sam Shaikn να σημειώνει πως είχε επίσης την πρωτιά κατά την κυκλοφορία των iPhone 6 και iPhone 6 Plus, την ίδια εποχή πέρυσι.
queuesam
Ο 29χρονος απέκτησε ένα rose gold iPhone 6s καθώς και ένα iPhone 6s Plus για ένα φίλο του, δείχνοντας μεγάλο ενθουσιασμό για τις αγορές του, αλλά και για τη νέα χρωματική επιλογή που εγκαινιάζει η Apple στις συσκευές της.
coventgardenuiphon
Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, πάντως, δήλωσαν ότι ο χαμός ήταν μικρότερος απ' αυτόν που υπήρχε κατά την κυκλοφορία των προηγούμενων μοντέλων της Apple.
paris-iphone-6s2
Στο Παρίσι ένας 26χρονος ήταν από τους πρώτους που αγόρασαν το iPhone 6s, σημειώνοντας ότι οδήγησε 4 ώρες από το Βέλγιο για να αποκτήσει την πολυπόθητη συσκευή.
Οι νέες συσκευές της Apple κυκλοφόρησαν σήμερα σε Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ-Κονγκ, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Πουέρτο Ρίκο, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ σύντομα θα μάθουμε και για τα επόμενα "κύματα" χωρών στα οποία θα διατεθούν. Στην Ελλάδα αναμένονται περί τα μέσα Οκτωβρίου.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment