H «οικονομική» ναυαρχίδα Xiaomi Mi 4c κυκλοφορεί στην Κίνα!

Η Xiaomi αυτή τη στιγμή είναι γνωστό ότι διαθέτει το «momentum», για αυτό και έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα. Η εταιρεία που πλέον κατέχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο της κινεζικής αγοράς (και όλοι μπορούμε να φανταστούμε για πόσες εκατομμύρια συσκευές μιλάμε), κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Κίνα τη νέα budget-friendly ναυαρχίδα της Xiaomi Mi 4c.
Το νέο china-only smartphone της Xiaomi επιχειρεί να κερδίσει τους high-end users, αποτελώντας την αποθέωση της «value for money» φιλοσοφίας, καθώς συνδυάζει οικονομίαμε εξαιρετικές επιδόσεις. Συγκεκριμένα, το Xiaomi Mi 4c διαθέτει οθόνη στις 5 ίντσες (Full HD), ενώ στο εσωτερικό του χτυπάει ένα 64-bit Snapdragon 808 chipset με hexa-core επεξεργαστή. Όσον αφορά τη μνήμη RAM και τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, το Xiaomi Mi 4c θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές versions, μία με 2GB RAM και 16GB σε storage, ενώ η πιο αναβαθμισμένη έκδοση της συσκευής θα κυκλοφορήσει με 3GB RAM και 32GB internal storage. Στα υπόλοιπα tech specs, το Xiaomi Mi 4c θα διαθέτει 13MP κύρια κάμερα, selfie cam με 5MP, μπαταρία με χωρητικότητα στα 3.080mAh, καθώς επίσης και USB Type-C.
xiaomi-mi-4c1-640x360
To καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς το Xiaomi Mi 4c αναμένεται να κοστίζει μόλις200$ (η έκδοση με τα 2GB και τα 16GB storage), ενώ η πιο «updated version» (3GB και 32GB αποθηκευτικού χώρου) θα στοιχίζει κοντά στα 235$! Το μόνο αρνητικό είναι ότι η Xiaomi δεν σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, για αυτό και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν άλλους τρόπους για να το αποκτήσουν…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment