Οι Κινέζοι της Doogee έκαναν ξανά το θαύμα τους

Doogee συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ραγδαία αναπτυσσόμενες κινεζικές εταιρείες και όσο περνάει ο καιρός κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία της τόσο στην κινεζική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Doogee και πολλές ακόμη εταιρείες πραγματοποιούν έναν αγώνα δρόμου σε μία προσπάθεια να εξαλείψουν από τα smartphones τους το πρόβλημα των "ασθενικών" μπαταριών. Μάλιστα, η τελευταία πρόταση της Doogeeανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της χωρητικότητας των μπαταριών, καθώς η κινεζική εταιρεία ανακοίνωσε το HomTom, ένα mid-range smartphone που η χωρητικότητα της μπαταρίας του ανέρχεται στα 6250mAh!
DooGee HomTom 3
Το σχεδιαστικό team του κινεζικού κατασκευαστή κατάφερε όχι μόνο να χωρέσει την μπαταρία - κτήνος στο εσωτερικό του HomTom, αλλά παράλληλα να διατηρήσει το πάχος της συσκευής σε άκρως φυσιολογικά επίπεδα (9.9mm). Αν και οι περισσότερες μεγάλες μπαταρίες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τους αργούς χρόνους φόρτισης, η Doogee φρόντισε ώστε η μπαταρία του HomTom να φορτίζει περίπου στο 75% της συνολικής της χωρητικότητας μέσα σε περίπου 30 λεπτά. Αυτό οφείλεται στην τεχνολογία γρήγορης φόρτισης PumpExpress Plus, η οποία αποτελεί μία πατέντα της MediaTek και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες θα την δούμε να υιοθετείται από τους περισσότερους κατασκευαστές. Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Doogee HomTom θα αποτελέσει ένα mid-ranger με τα όλα του, καθώς θα βασίζεται σε τετραπύρηνο MediaTek MT6735 SoC, θα διαθέτει display στις 5.5 ίντσες με ποιότητα στα 720p, κύριο αισθητήρα κάμερας στα 13 MP (made by Sony), αλλά και μπροστινή κάμερα στα 5 MP, ενώ τέλος αναμένεται να "φοράει" το λειτουργικό Android Lollipop 5.1.
DooGee HomTom 2
Εάν υποθέσουμε ότι θα έχει και τιμή χώμα (όπως συνήθως συμβαίνει με τα περισσότερα κινέζικα smartphones άλλωστε), μάλλον το βλέπουμε για ένα δυνατό best-seller! Το HomTom αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη στην αγορά της Κίνας, αλλά το πιθανότερό είναι ότι θα το δούμε και από τα μέρη μας... 
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment