Liquid Armor hands-on test: Επαναστατική αντιχαρακτική προστασία

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να «ανακαλύπτετε» ενοχλητικά σημαδάκια ή γρατσουνίσματα στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας. Αν και εταιρείες χρησιμοποιούν τελευταία ειδικό γυαλί που να προστατεύει από τις χαρακιές και τις ρωγμές που ενδεχομένως να προκληθούν από την κακή χρήση ή απροσεξία, ωστόσο όσο ποιοτική καιανθεκτική και εάν είναι η οθόνη ενός κινητού πάντοτε μπορεί να υπάρξει μία «κακιά στιγμή» ή ένα «δυσάρεστο ατύχημα». Σε αυτή την περίπτωση οι χρήστες μπορούν να βασιστούν σε άλλες λύσεις οι οποίες θα ενδυναμώσουν την προστασία του display και θα κάνουν τους mobile users να κοιμούνται ήσυχοι… Μία από αυτές τις εξελιγμένες και πραγματικά χρήσιμες λύσεις είναι και το Liquid Armor…
Liquid Armor (1)
To Liquid Armor είναι ένα εξελιγμένο προϊόν νανοτεχνολογίας, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει μία επιπρόσθετη προστασία στις γυάλινες οθόνες όλων των mobile συσκευών. H ειδική του σύνθεση είναι ικανή να προστατεύσει κάθε γυάλινο display από οποιαδήποτε «κακουχία», καθώς από τη στιγμή που θα απλωθεί πάνω στην οθόνη, τότε αυξάνει κατακόρυφα τον βαθμό σκληρότητας της, διορθώνοντας ακόμη και τις μικρορωγμές οι οποίες ναι μεν υπάρχουν στην οθόνη αλλά δεν μπορούν να γίνουν εμφανείς με γυμνό μάτι. To Liquid Armor δημιουργεί ουσιαστικά μία επίπεδη επιφάνεια, η οποία δύναται να αντέξει ακόμη και εάν προσπαθήσετε να χαράξετε την οθόνη με οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο. To Liquid Armor μπορεί να απλωθεί σε οποιοδήποτε display είτε είναι Gorilla Glass ή shatterproof, παρέχοντας παράλληλα αντιχαρακτική και υδροφοβική προστασία.
Liquid Armor (4)
Δοκιμάζοντας το Liquid Armor δεν σας κρύβουμε ότι στην αρχή είμασταν εξαιρετικά καχύποπτοι, καθώς δεν μπορούσαμε εύκολα να πιστέψουμε ότι ένα απλό στην εμφάνιση προϊόν (η συσκευασία του Liquid Armor που χρησιμοποιήσαμε περιλάμβανε ένα μαντηλάκι με το υλικό και ένα πανάκι καθαρισμού) θα έκανε το display του κινητού μας κυριολεκτικά… «άτρωτο»! Παρόλα αυτά, όπως αποδείχθηκε η πραγματικότητα διέλυσε κάθε άρνητική σκέψη.  H εφαρμογή του ειδικού υλικού είναι κυριολεκτικά παιχνιδάκι, καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προσθέσετε κατά μήκος και πλάτος της οθόνης το υλικό και ύστερα με το ειδικό πανάκι να το απλώσετε καλύτερα, αφήνοντας το στη συνέχεια να στεγνώσει για περίπου 10 λεπτά. Στο test που το υποβάλλαμε χρησιμοποιήσαμε ένα κοπίδι και ένα ψαλίδι και «προσπαθήσαμε» να χαράξουμε την οθόνη. Όπως θα διαπιστώσετε και στο παρακάτω hands-on video, τελικά μείναμε με την προσπάθεια, καθώς όσο και εάν προσπαθήσαμε με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι το display του κινητού που χρησιμοποιήσαμε δεν είχε και την παραμικρή γρατσουνιά!
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment