Το Huawei Road Show για όγδοη χρονιά στην Ελλάδα

Το Huawei Road Show στάθμευσε και φέτος στην Ελλάδα για να παρουσιάσει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τα νέα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει η εταιρεία.Παράλληλα, η Huawei ενημέρωσε για τις παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο του κλάδου ΤΠΕ που, με οδηγό το όραμα της παγκόσμιας διασυνδεσιμότητας, θα κινηθεί προς την ανοιχτή ψηφιακή λειτουργία και θα χτίσει ένα ανοιχτό οικοσύστημα το οποίο θα αποτελέσει την κινητήριο δύναμη της ανάπτυξης.Σε αυτό το πλαίσιο, η αυξανόμενη ανάγκη για άμεσο και on demand περιεχόμενο, όπως επίσης και το social sharing του online και user generated περιεχομένου θα φέρουν τις κοινωνίες των ανθρώπων πιο κοντά, μέσα από αυξημένη παραγωγικότητα, νέες online εμπειρίες και ευέλικτη καινοτομία.
Ο στόχος του φετινού Huawei Road Show ήταν να ανοίξει «Δρόμους» (ROADS) για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο. Το ακρωνύμιο «R.O.A.D.S.» βγαίνει από τις λέξεις «Real-time», «On-demand», «All-online», «Do It Yourself» και «Social», και συνοψίζει την νέα επαναστατική εμπειρία χρήστη.
Εξειδικευμένα στελέχη της Huawei ανέλυσαν το όραμα της εταιρίας για προώθηση της καινοτομίας και επιτάχυνση των τεχνολογικών εξελίξεων και παρουσίασαν τις προτάσεις της εταιρείας για ένα καλύτερα διασυνδεδεμένο κόσμο σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με τέσσερεις βασικές ενότητες.
  • Αναδιάρθρωση ΙΤ για απλοποίηση και ευελιξία στην λειτουργία της επιχείρησης
  • Αποτελεσματικές υποδομές
  • ’Ανοιχτού’ ψηφιακού οικοσυστήματος
  • Υπηρεσίες υποστήριξης
Με την ευκαιρία του όγδοου Huawei Road Show στην Ελλάδα ο κος Mao Haohui, Managing Director της Huawei Technologies  S.A. Greece, δήλωσε: «Στόχος μας στην Huawei είναι η επίτευξη του οράματος για Παγκόσμια Συνδεσιμότητα και η δημιουργία ενός «Οικοσυστήματος», που θα προκύψει από τη συνέργεια όλων των κρίκων της αλυσίδας του κλάδου ΤΠΕ και θα οδηγήσει τους υπόλοιπους κλάδους στην ανάπτυξη, προσφέροντας ευέλικτες καινοτομίες αλλά και πλήθος ποιοτικών ευκαιριών στις επιχειρήσεις καθώς επίσης και συναρπαστικές εμπειρίες στους ιδιώτες».
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment