ZTE Star 2. Νέα ναυαρχίδα από την ZTE με voice control δυνατότητες!

Σύμφωνα με τους υπευθύνους της ZTE, ο χρήστης του ZTE Star 2 θα μπορεί να εκτελεί μία σειρά από λειτουργίες του κινητού, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη φωνή του. Όπως χαρακτηριστικά ισχυρίζονται οι υπεύθυνοι της ZTE,  το νέο τους smartphone θα αντιλαμβάνεται εντολές που σχετίζονται με τον έλεγχο της κάμερας, το κλείδωμα (ή το ξεκλείδωμα) της συσκευής ή με την πραγματοποίηση φωνητικών κλήσεων.  Αν και φυσικά το ZTE Star 2 δεν θα είναι το πρώτο που θα επιτρέπει τον έλεγχο μέσω φωνητικών εντολών, ωστόσο η ZTE ισχυρίζεται ότι η νέα high-end συσκευή της ξεχωρίζει από τα μοντέλα των άλλων κατασκευαστών, καθώς η τεχνολογία του voice control που προσφέρει στηρίζεται σε 158 διαφορετικές πατέντες! Μάλιστα, η ZTE υπολογίζει ότι η νέα high-end συσκευή της αποκρίνεται με ένα ποσοστό της τάξεως του 90%, ακόμη και σε περιπτώσεις που επικρατούν αντίξοες συνθήκες στο φυσικό περιβάλλον.
ZTE Star 2_1
Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ZTE Star 2, το νέο high-end κινητό της κινεζικής  εταιρείας θα διαθέτει μία οθόνη 5 ιντσών με ανάλυση 1080x1920, με πυκνότητα pixels που φτάνει 441ppi και προστασία οθόνης Gorilla Glass 3. Επιπλέον, στην καρδιά του ZTE Star 2 χτυπάει ένας Qualcomm Snapdragon 801 με τέσσερις πυρήνες και συχνότητα ρολογιού στα2.3GHz, ενώ παράλληλα ο επεξεργαστής συνοδεύεται από 2GB μνήμης RAM, καθώς επίσης και από 16GB αποθηκευτικού χώρου. Επίσης, το ZTE Star 2 είναι προσεγμένο σε ότι έχει να κάνει με τις φωτογραφικές του δυνατότητες, προσφέροντας κύριο αισθητήρα στα 13MP (ο οποίος είναι κατασκευασμένος από τη Sony με dual LED flash), ενώ παράλληλα δεν θα λείπει και μίαμπροστινή selfie cam με maximum ανάλυση στα 5MP. Με μία πρώτη ματιά τα tech specs του φαίνονται ικανοποιητικά, αν και δεν σας κρύβουμε ότι δυσκολευόμαστε να του αποδώσουμε τον χαρακτηρισμό "ναυαρχίδα" με τις προαναφερθείσες τεχνικές προδιαγραφές, ενώ μελανό σημείο αποτελεί η μπαταρία του, η οποία παρέχει χωρητικότητα μόλις στα 2.300mAh.
ZTE Star 2_4
To ξεχωριστό ΖΤΕ Star 2 είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά της Κίνας και στοιχίζει περίπου 400 δολάρια, με την ZTE να μην έχει ακόμη ανακοινώσει ποιες θα είναι οι επόμενες αγορές που θα κάνει την εμφάνιση του. Περισσότερα για αυτό βέβαια πρόκειται να δούμε στην CES 2015..
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment