Prestigio Grace: Με στύλ και πανίσχυρο!

Ξεχωρίζει κατασκευαστικά χάρη στην εκτενή χρήση κρυστάλλου στην εμπρός αλλά και πίσω επιφάνειά του, ενώ διαθέτει και αρκετά μεταλλικά τμήματα...και παρ'όλα αυτά έχει πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά, όντας ένα από τα λεπτότερα smartphones της αγοράς! Η κάμερα εξέχει ελαφρώς στο πίσω μέρος αλλά είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος φθοράς στο κρύσταλλο του φακού, ενώ το βάρος του είναι μόλις 133 γραμμάρια.
Η 5άρα Super AMOLED οθόνη του έχει ανάλυση full HD, 1920x1080 pixels και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα απεικόνισης και πολύ καλά επίπεδα φωτεινότητας, ενώ χάρη στις ιδιότητες του panel μπορεί να αποδώσει το πραγματικό μαύρο χρώμα σε όλο του το βάθος. Στο εσωτερικό μιας τόσο λεπτής συσκευής καταφέρνει να χωρά ένα οκταπύρηνο chipset της MediaTek με συχνότητα λειτουργίας 1,7 GHz και συνοδεύεται από το ARM Mali-450 chip γραφικών, ενώ μαζί με τα 2GB RAM είναι ένας συνδυασμός που προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις! Μικρό "μείον" η απουσία microSD υποδοχής, έτσι θα πρέπει να αρκεστείτε στα 16GB αποθηκευτικού του χώρου.
grace (2)
Υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα και πλήρη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi (DLNA, Hotspot), αλλά και Bluetooth 4.0 φυσικά. Επίσης παρόν είναι και το FM Radio, αλλά δε θα βρείτε NFC ή θύρα υπερύθρων.
Όσο για την κάμερα του Prestigio Grace, έχει αισθητήρα 13 MPixel και μπορεί να κάνει λήψη 1080p video, με τις λήψεις να είναι υψηλής ποιότητας και το single-LED flash να προσφέρει επαρκή φωτισμό στις περισσότερες περιπτώσεις. Όσο για την εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 5 MPixel και θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας σε selfies και video κλήσεις.
grace (3)
Το ηχείο της συσκευής βρίσκεται στο πίσω μέρος και αποδείχθηκε αρκετά ισχυρό και καθαρό, έτσι θα σας ικανοποιήσει τόσο από πλευράς ηχητικών ειδοποιήσεων, όσο και στην ακρόαση μουσικής ή ήχου από video/ταινίες.
Κλείνουμε, όπως πάντα, με την αυτονομία της συσκευής, που οφείλεται στη μπαταρία των 2.300mAh. Είναι σε μέτρια επίπεδα καθώς το hardware και η οθόνη έχουν αυξημένες απαιτήσεις, αλλά με εύλογη χρήση θα καταφέρει να αντέξει το 24ωρο του μέσου χρήστη.
grace (4)
Το Prestigio Grace έχει σαν ισχυρά του χαρακτηριστικά την ελκυστική κατασκευή αλλά και τις υψηλές επιδόσεις και αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή στην κατηγορία των Android smartphones. Διατίθεται και στην ελληνική αγορά έναντι €329-359, προσφέροντας πολύ καλό λόγο απόδοσης/τιμή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment