LG F60 . H ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ για 4G!

Ως γνωστόν, LG δε σημαίνει μόνο G3, καθώς μπορεί αυτή τη στιγμή η ναυαρχίδα της να εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο, ωστόσο η κορεατική εταιρεία κυκλοφορεί επίσης πολλές διαφορετικές συσκευές, οι οποίες επικεντρώνονται στους χρήστες που ρίχνουν ματιές προς την low και mid-range κατηγορία συσκευών. Το F60 είναι ένα smartphone, το οποίο κινείται στη λεπτή διαχωριστική γραμμή, ανάμεσα στη χαμηλή και στη μεσαία κατηγορία, προσφέροντας μία σειρά από δυνατότητες σε αρκετά ικανοποιητική τιμή (και μάλιστα όλα αυτά πλαισιωμένα με δυνατότητες 4G). Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το νέο μικρό της LG…
Εξωτερική εμφάνιση και design
Πιάνοντας το LG F60 στα χέρια μας, αμέσως μπορέσαμε να διαπιστώσουμε την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η οποία ως γνωστόν είναι διάχυτη σε όλα τα προϊόντα της κορεατικής εταιρείας. Παρόλα αυτά, η πρώτη εμφανής διαφορά σε σύγκριση με ορισμένα από τα πιο τελευταία μοντέλα της LG, είναι ότι εδώ δεν ακολουθείται ένας degraded σχεδιασμός του G3, που σημαίνει ουσιαστικά την τοποθέτηση των control buttons στο πίσω τμήμα της συσκευής (μία τακτική η οποία για παράδειγμα ακολουθήθηκε στο Fino και στο Bello της σειράς L).
LG F60_3
Στο F60 έχει προτιμηθεί ένας πιο παραδοσιακός σχεδιασμός, όπου στην αριστερή πλευράυπάρχει τοποθετημένο το volume up/down button, ενώ στην δεξιά το power/lock button. Όσον αφορά τις υπόλοιπες πλευρές της συσκευής, στο επάνω τμήμα του F60 μπορεί κανείς να διακρίνει το audio in jack, ενώ στο κάτω τμήμα του, υπάρχει απλώς η USB θύρα για τη φόρτιση και για τη μεταφορά δεδομένων.
LG F60_4
LG F60_6
To LG F60 διαθέτει αποσπώμενο καπάκι, οπού κοιτάζοντας στο εσωτερικό του, μπορούμε να διακρίνουμε: την μπαταρία του (χωρητικότητα στα 2100mAh), την microSD slot, όπως επίσης και την θύρα για την εισαγωγή της κάρτας SIM. Σε γενικές γραμμές, αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι το F60 ξεχώρισε για την στιβαρή κατασκευή του, όπως επίσης και για την πολύ καλήαίσθηση που μας άφησε στο χέρι (είναι αρκετά ελαφρύ, ζυγίζοντας 130 γραμμάρια), με το φυσιολογικό του μέγεθος να επιτρέπει επιπλέον τον εύκολο χειρισμό με το ένα χέρι.
LG F60_8
Tech specs που δεν απογοητεύουν!
Παρατηρώντας την οθόνη του LG F60, εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα WVGA display 4.5 ιντσών, ανάλυσης 480x800 pixels και με πυκνότητα pixels, η οποία κυμαίνεται στα 207ppi. Το ποιοτικό του display κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, με πολύ καλά brightness levels και άκρως ικανοποιητικούς χρωματισμούς. Προχωρώντας στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το F60 ακολουθεί τα γνωστά tech standards που εξασφαλίζουν άνετη και απρόσκοπτη λειτουργία και ιδιαίτερα μεγάλη ευκολία στην πλοήγηση. Ειδικότερα, το F60 στηρίζεται σε έναν τετραπύρηνοSnapdragon 410, όπου το ρολόι του είναι χρονισμένο στα 1.2GHz και συνοδεύεται από 1GB RAM. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι τόσο η ροή των menus, το άνοιγμα των εφαρμογών, αλλά και η πλοήγηση στο net πραγματικά… «φυσούσαν»! Εξάλλου, ο παραπάνω συνδυασμός τεχνικών χαρακτηριστικών μαζί με τη μοναδική εκμετάλλευση του ταχύτατου δικτύου 4G, είναι βέβαιο ότι εξασφαλίζει ταχύτητα στις απλές καθημερινές ανάγκες σας. Επιπλέον, το F60 παρέχει8GB αποθηκευτικού χώρου, εκ των οποίων τα 4 δεσμεύονται από το λειτουργικό και τα εναπομείναντα 4GB είναι διαθέσιμα στους χρήστες. Φυσικά, η δυνατότητα τοποθέτησης microSD κάρτας που φτάνει έως τα 32GB είναι βέβαιο ότι θα σας λύσει τα χέρια.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment