Huawei Honor 6 Plus. Η dual-cam ναυαρχίδα της Huawei

Το Honor 6 Plus, το πρώτο smartphone της κινεζικής Huawei, το οποίο φέρει dual-camera set up είναι πλέον πραγματικότητα! Τα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας της Huawei πραγματοποιήθηκαν σε ένα event που έλαβε χώρα, σήμερα (16/12) στο Πεκίνο και όπως αναμενόταν συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.  
Ξεκινώντας πρώτα από τα tech specs του πανίσχυρου Honor 6 Plus, καθίσταται σαφές ότι η Huawei στοχεύει με το τελευταίο smartphone της να κατακτήσει τους high-end users. Συγκεκριμένα, το Honor 6 Plus διαθέτει μία οθόνη 5.5 ιντσών, με ανάλυση στα 1080p, ενώ παράλληλα στηρίζεται σε έναν οκταπύρηνο Kirin 925, που η συχνότητα ρολογιού του είναι χρονισμένη στα 1.8GHz. Το εν λόγω chipset εμφανίζεται πρώτη φορά στο προσκήνιο και μάλιστα έρχεται μαζί με έναν πρόσθετο image signal processor. Παράλληλα, το Honor 6 Plus διαθέτει 3GB μνήμης RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ παράλληλα υπάρχει και microSD slot για τους users που κρίνουν ότι τα 32GB είναι λίγα. Επιπλέον, η παντοδύναμη συσκευή της Huawei διαθέτει μία μπαταρία με χωρητικότητα στα 3600mAh, γεγονός που σημαίνει ότι θα χαρίζει πολλές ώρες αυτονομίας στο χρήστη της.
Honor 6 Plus_2
Πέραν όμως των τεχνικών χαρακτηριστικών της, που σίγουρα θα κάνει τη νέα ναυαρχίδα ιδιαιτέρως αγαπητή στους λάτρεις των high-end smartphones, στο επίκεντρο βρίσκεται η dual-cam τεχνολογία που χρησιμοποιείται στον κύριο αισθητήρα της κάμερας που προσφέρει ποιότητα στα 13MP και που αδιαμφισβήτητα κλέβει την παράσταση. Η Huawei ονομάζει τη συγκεκριμένη τεχνολογία “Symmetrical dual camera technology” και παρόλο που θεωρητικά τραβάει φωτογραφίες ποιότητας στα 13MP, ουσιαστικά πρόκειται για το ενοποιημένο αποτέλεσμα δύο sensors των 8MP. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία, οι δύο φακοί αντιλαμβάνονται καλύτερα τη διάθλαση του φωτός, επιτρέποντας πολύ πιο γρήγορη εστίαση, ενώ παράλληλα παράγουν ένα πιο ρεαλιστικό φωτογραφικό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού συμβάλλοντας καθοριστικά στη μείωση του θορύβου. Εκτός από τον εξελιγμένο κύριο αισθητήρα κάμερας, από το Honor 6 Plus δεν θα λείπει και μία selfie cam, η οποία θα προσφέρει φωτογραφίες ποιότητας 5MP.
Honor 6 Plus_3
Σύμφωνα με την Huawei, το Honor 6 Plus θα στοιχίζει στη Κίνα κοντά στα $323 για την 3G version και περίπου $403 για την 4G LTE, ενώ και οι δύο εκδόσεις θα είναι dual SIM. Δεν το λες και άσχημα με τόσες πολλές δυνατότητες που προσφέρει και είμαστε σίγουροι ότι γρήγορα θα αποκτήσει χιλιάδες fans! Δείτε και το videο που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τις εξελιγμένες φωτογραφικές δυνατότητες του Honor 6 Plus της Huawei…
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment