Samsung Galaxy S5, 5 features που λείπουν από το HTC One (M8)

Πριν από λίγο καιρό είχαμε παρουσιάσει τους 5 λόγους για τους οποίους η HTC θεωρεί ότι η ναυαρχίδα της HTC One (M8) είναι καλύτερη από το Samsung Galaxy 5S. Το μεταλλικό design, τα στερεοφωνικά ηχεία, η εύκολη χρήση, η Duo camera και το after sales service ήταν αυτά που σύμφωνα με την HTC, το κάνουν να ξεχωρίζει.Τώρα ήρθε η σειρά του Samsung Galaxy S5 να δείξει τα features τα οποία λείπουν από το HTC One (M8).
High-resolution camera
Όταν μιλάμε για την ποιότητα της εικόνας γνωρίζουμε ότι τα megapixels δεν είναι το παν αλλά είναι σημαντικά. Αλλά τελικά η 16MP camera του Samsung Galaxy S5 ξεπερνα σε ποιότητα ανάλυσης την UltraPixel του HTC One (M8).

IP 67 certification
Λίγες σταγόνες νερού μπορεί να μην τρομάζουν το HTC One (M8) αλλά σίγουρα δεν έχει την αδιάβροχη προστασία του Samsung Galaxy S5 το οποίο έχει IP 67 πιστοποίηση που σημαίνει ότι είναι ανθεκτίκο σε σκόνη και νερό, μπορεί να αντέξει σε βάθος ενός μέτρου για περίπου μισή ώρα.
IP-67-certification-570
Fingerprint sensor
Αν και δεν έχει την τέλεια εφαρμογή, ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος δεν παύει να είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο λείπει από το HTC.
Fingerprint-sensor-570
Αφαιρούμενη μπαταρία
Η αφαιρούμενη μπαταρία μπορεί να μην λειτουργεί προτρεπτικά ή αποτρεπτικά στο να αγοράσεις μια συσκευή αλλά σίγουρα παίζει σημαντικό ρόλο. Ειδικά όταν κάνεις συνεχή χρήση της συσκευής μέσα στην ημέρα και έχεις τη δυνατότητα να αντικαταστήσεις τη μπαταρία με μια δεύτερη είναι κάτι που διευκολύνει πολύ και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς συνέχεια τον φορτιστή.
Removable-battery-570
USB 3.0 θύρα
Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η Samsung είναι πρωτοπόρος στην ενσωμάτωση USB 3.0 σε smartphones. Μετά το Galaxy Note 3, αποφάσισε να συμπεριλάβει το νέο USB standard στο Samsung Galaxy S5. Αυτό σημαίνει ότι έχει καλύτερη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων και γρηγορότερη φόρτιση μέσω USB από υπολογιστή. Από την άλλη, το HTC One (M8) έχει USB 2.0 connection.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment