Πως αγοράζει hiend κινητό με λίγα χρήματα...

Υπάρχουν πολλά κινητά με κόστος στα 200 ευρώ - συν, πλην, δεν έχει σημασία. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει ένα που αξίζει να αποκτήσεις.Το λένε Motorola Moto G. Το έχει μνημονεύσει η Νίκη, έχει χιλιοτραγουδηθεί από κάθε άσχετο και σχετικό reviewer, έχουν γραφτεί διθύραμβοι. Η κατακλείδα είναι σχεδόν πάντα η ίδια: "Ένα μπράβο στη Motorola. Η συσκευή αυτή στέκεται επάξια ανάμεσα σε άλλες που κοστίζουν τα διπλά λεφτά".
Όσον αφορά στα τεχνικά, κράτα τα βασικά (τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και στο επίσημο site): οθόνη 4,5 ιντσών 720p, τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 400 στα 1,2 GHz, 1GB μνήμης RAM, κάμερα στα 5MP και μπαταρία στα 2.070mAh. Αυτό που δεν θα δεις σε κανένα πινακάκι αποτυπωμένο είναι η εμπειρία. Ο ορισμός του smoothness στο low-end segment γράφεται από την αρχή. Αν δε το χρησιμοποιήσεις δεν πιάνεις το νόημα. Αναζήτησε τα εύσημα στο background της εταιρίας, αλλά και στη Google καταγωγή: τελευταίας κοπής Android (4.4.2) με προτεραιότητα σε όλα τα τελευταία updates - όπως συμβαίνει δηλαδή και με τα Nexus 5, Moto X. Άλλο διαμάντι το τελευταίο, που δεν ήρθε ποτέ στην ημεδαπή.
Τελειώνω. Το high-end που λες δεν πέθανε. Απλά κατέβηκε απ' το ρετιρέ στο υπόγειο. Η Wind που ανακοίνωσε ότι φέρνει το Moto G στη χώρα, φαίνεται να έχει πιάσει για τα καλά τον σφυγμό. Motonovo (σ.σ. η εταιρία μετά την εξαγορά) σε περιμένω στη γωνία. Η φανέλα είναι βαριά, ευχή και κατάρα σου δίνω να τη σεβαστείς.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment