Sony Xperia M2. Mid-range 4G στις 4.8 ίντσες και με σχεδιασμό "Z"

Παράλληλα με τα κορυφαία Sony Xperia Z2 και Xperia Z2 tablet, η Sony ανακοίνωσε και το Xperia M2. Πρόκειται για ένα οικονομικό smartphone, που ανήκει στην "μεσαία" κατηγορία και το οποίο προσφέρει δυνατότητες 4G LTE. Εμφανισιακά, έχει πολλές ομοιότητες με τα ακριβότερα Xperia και θα λέγαμε ότι θυμίζει ελαφρώς, αν και στο... "παχύτερο" του, το Xperia Z. Είναι ένα όμορφο, με απλές γραμμές smartphone που βασίζεται στον γνωστό σχεδιασμό OmniBalance της Sony. Η σχεδίαση και η αισθητική είναι χαρακτηριστική, και η κατασκευή του θυμίζει τις ακριβότερες ναυαρχίδες της εταιρείας. Αν και στην πρόσοψη έχει προτιμηθεί το γυαλί, στο πίσω μέρος του Sony Xperia M2 βρίσκουμε πολύ ανθεκτικό πλαστικό, που λογικά θα είναι όμοιο με αυτό που κυριαρχεί στην πλάτη του Sony Xperia Z1 Compact. Διαθέτει μεγάλη, 4.8 ιντσών οθόνη ανάλυσης qHD (540 x 960 pixels) και αυτό σημαίνει ότι ο λόγος των εικονοστοιχείων ανά ίντσα είναι 229ppi.
Βασίζεται στο γνωστό chipset της Qualcomm, Snapdragon 400 (MSM8926) με τέσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.2GHz και γραφικά τύπου Adreno 305. Διαθέτει 1GB RAM καθώς και 8GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται έως και κατά 32GB μέσω μίας αντίστοιχου μεγέθους κάρτας μνήμης microSD. Στην πρόσοψη διαθέτει μία κάμερα για βιντεοκλήσεις ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η κύρια κάμερα, με αισθητήρα 8.0 Megapixels η οποία συνοδεύεται από LED flash και είναι ικανή για λήψη video 1080p στα 30fps.
Υποστηρίζονται Bluetooth 4.0, WiFi 802.11a/b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, GPS και FM radio. Η μπαταρία του επιδεικνύει χωρητικότητα 2300mAh. Θα κυκλοφορήσει κοντά στον Απρίλιο, ωστόσο η Sony δεν ανακοίνωσε ακόμη το κόστος του. Περιμένουμε πάντως, να βρίσκεται όσο αφορά στο θέμα του κόστους, πιο κάτω από το Sony Xperia SP.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment