Samsung Galaxy Note 3 Neo. Επίσημο με εκδόσεις 3G και LTE+

Χάρη στην Samsung Πολωνίας γνωρίζουμε πια τα πάντα για το νέο Galaxy Note 3 Neo, το οποίο όπως αποκαλύφθηκε θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, τις Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G και Galaxy Note 3 Neo LTE+ (υποστηρίζεται LTE Cat 4 150/50Mbps). Το σχετικό δελτίο τύπου αποκαλύπτει επίσης ότι οι δύο εκδόσεις της συσκευής θα κυκλοφορήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Φεβρουάριο σε τρία χρώματα αρχικά, μαύρο, λευκό και... πράσινο.
Η έκδοση Samsung Galaxy Note 3 Neo LTE θα βασίζεται σε ένα νέο εξαπύρηνο επεξεργαστή που περιλαμβάνει δύο πυρήνες Cortex-A15 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz και τέσσερις πυρήνες Cortex-A7 που χρονίζονται στο 1.3GHz. Το μοντέλο Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G που θα είναι οικονομικότερο βασίζεται σε τετραπύρηνο επεξεργαστή συχνότητας λειτουργίας 1.6GHz. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 2GB RAM καθώς και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται μέσω microSD. κατά τα άλλα, οι δύο εκδόσεις είναι όμοιες. Διαθέτουν οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED ανάλυσης 720 x 1280 pixels ενώ συνοδεύονται από το γνωστό stylus της Samsung, S Pen. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 LE, NFC, GPS και υπέρυθρες.
Στην πρόσοψη υπάρχει κάμερα 2.0 Megapixels για βιντεοκλήσεις, ενώ στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα που συνοδεύεται από LED flash βασίζεται σε αισθητήρα BSI ανάλυσης 8.0 Megapixels . Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3100mAh. Οι διαστάσεις είναι 148,4 x 77,4 x 8.6 χιλιοστά ενώ το βάρος 162.5 γραμμάρια. Η εταιρεία ακόμη δεν έχει ανακοινώσει το κόστος των δύο εκδόσεων του Samsung Galaxy Note 3 Neo. Site: PhoneArena
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment