Tizen 3.0: το δυνατό λειτουργικό της Samsung για το 2014

Η Samsung δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και δουλεύει ήδη για την έκδοση Tizen 3.0. Το νέο λειτουργικό έρχεται το 2014 με σημαντικές προσθήκες και βελτιώσεις που θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα από τα νέα Tizen OS smartphones.
TIZEN OS: Η SAMSUNG ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕ ΦΡΕΝΗΡΗ ΡΥΘΜΟ
Η τρίτη γενιά του Tizen προσφέρει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη για 64-bit επεξεργαστές, βελτιωμένη ταχύτητα και επιδόσεις, υποστήριξη για επεξεργαστές Intel αλλά και ARM, διαχείριση περισσότερης RAM και φυσικά 3D γραφικά. Νέα είναι και η προσθήκη του Crosswalk HTML5 application runtime που βασίζεται στην δουλειά που κάνει το Google στο Chromium και Blink. Αυτή θα είναι η βασική νέα έκδοση του Tizen 3.0 που αναμένεται να κυκλοφορήσει με νέα Tizen OS smartphones κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο 2014. Τα χαρακτηριστικά του νέου Tizen OS ανταγωνίζονται ευθέως το Android και όπως έχει ήδη δηλώσει κορυφαίο στέλεχος της Samsung, το Tizen OS smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία θα ανήκει στην high-end κατηγορία με κορυφαία χαρακτηριστικά.
TIZEN MOBILE LITE, Η ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ TIZEN OS ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΗΝΑ SMARTPHONES Παράλληλα με το Tizen 3.0 έρχεται και το Tizen Mobile Lite, η έκδοση του Tizen OS για τα φθηνά και πολύ φθηνά smartphones της Samsung που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με μόλις 256MB RAM και μέγιστη ανάλυση οθόνης μέχρι και 480 x 320 pixels. Κατηγορία smartphones που κατηγόρησε η Motorola και το Google πρόσφατα, επειδή δεν προσφέρουν ικανοποιητική εμπειρία στο Android. Η Samsung πολύ απλά θα γυρίσει σε Tizen OS Mobile Lite.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment