Galaxy Core Advance με φυσικά πλήκτρα ελέγχου

Οι ανακοινώσεις smartphone δεν έχουν τέλος για τη Samsung φέτος αν και το Galaxy Core Advance που ανακοίνωσε σήμερα η Κορεατική εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014. Το Galaxy Core Advance αποτελεί βελτίωση ενός από τα πιο δημοφιλή android smartphone της Samsung, το Galaxy Core και διαφοροποιείται μεταξύ άλλων στην προσθήκη φυσικών πλήκτρων ελέγχου και όχι στην ενσωμάτωση software keys στην οθόνη. Η Samsung πιστεύει ότι τα συγκεκριμένα κουμπιά θα βολέψουν καλύτερα όσους δεν έχουν συνηθίσει τα κουμπιά ελέγχου να βρίσκονται στην οθόνη ενώ προσθέτει μια σειρά από χρήσιμα χαρακτηριστικά τα οποία απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες.
Μερικά από αυτά είναι η δυνατότητα αναγνώρισης κειμένου από μια εικόνα και η εκφώνηση του στο χρήστη όπως επίσης η γρήγορη καταγραφή φωνητικών σημειώσεων. Επίσης βλέπουμε τη λειτουργία Screen Curtain μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να εκτελεί εντολές σε μια μαύρη οθόνη έτσι ώστε για διασφαλίσει τα προσωπικά του δεδομένα αλλά και να εξοικονομήσει μπαταρία.
Στον τομέα των τεχνικών χαρακτηριστικών, ο Galaxy Core Advance διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz με οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας TFT και ανάλυσης WVGA. Η μνήμη βρίσκεται στο 1 GB με 8 GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, 5mp κάμερα, VGA κάμερα στο μπροστινό μέρος όπως επίσης και δέκτη Bluetooth, NFC, GPS και ραδιοφωνικό. «Τρέχει» την έκδοση 4.2 Jelly Bean, με τη Samsung να έχει προσθέσει το δικό της γραφικό περιβάλλον με προσθήκες όπως το Sound & Shot, S Translateor, Group Play, S Beam, S Voice, S Translator κ.α. Η τιμή του δεν έχει γίνει γνωστή ακόμα αν και αναμένεται να κυμαίνεται στα επίπεδα του Galaxy Core. Όταν πάντως κυκλοφορήσει στις αρχές του 2014, θα διατεθεί σε άσπρο και μαύρο χρώμα.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment