SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS-I κάρτα μνήμης

Η SanDisk, ο παγκόσμιος ηγέτης στις κάρτες μνήμης flash, ανακοίνωσε δυο νέες κάρτες μνήμης, την SanDisk Extreme microSDHC και την microSDXC UHS-I. Ιδανικές κάρτες για τους χρήστες που θέλουν γρήγορη επέκταση μνήμης για τα Smartphones, Tablets και των Φωτογραφικών Μηχανών τους.
Η  SanDisk Extreme 64GB microSDXC UHS-I κάρτα μνήμης είναι η ταχύτερη και ιδανικότερη κάρτα στον κόσμο για Tablets, Smartphones, και Φωτογραφικών Μηχανών. Η SanDisk Extreme microSDXC κάρτα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν περισσότερα με τις συσκευές τους», δήλωσε η Susan Park, director, retail product marketing, της SanDisk. "Οι υψηλής απόδοσης και υψηλής χωρητικότητας micro SD κάρτες μας, επιτρέπουν στους χρήστες να επωφεληθούν από υψηλής ποιότητας βίντεο HD και δυνατότητες απεικόνισης για τα τελευταία Smartphones 4GTablets και  Action κάμερες.
Η microSDXC κάρτα είναι εξοπλισμένη με τις πιο γρήγορες ταχύτητες που διατίθενται στην αγορά , έως και 80MB/sec ανάγνωση και  50MB/sec εγγραφή, επιτρέποντας έτσι την ταχύτερη shot-to-shot απόδοση, τη γρήγορη μεταφορά δεδομένων, τη γρήγορη φωτογράφηση σκηνών δράσης, τη συνεχή λειτουργία ριπής και την γρήγορη μεταφορά αρχείων. Επιπλέον, αυτή η κάρτα μνήμης είναι μια ιδανική επιλογή για συσκευές Android  με χωρητικότητα μέχρι και 64GB, προσφέροντας μια άμεση αναβάθμιση αποθήκευσης για την λήψη και τη διατήρηση των δεδομένων.
Επίσης είναι συμβατή με τις τελευταίες φωτογραφικές μηχανές και τις Full HD βιντεοκάμερες, ενώ η γρήγορη ταχύτητα της κάρτας επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβουν εκπληκτικές στιγμές και βίντεο. Οι κάρτες UHS Speed Class 1 και Speed ​​Class 10 εγγραφής video εξασφαλίζουν στους χρήστες υψηλότερη επίδοση από τις συνηθισμένες κάρτες μνήμης για εγγραφή και αναπαραγωγή video Full HD ή ακόμα και 4K HD. Τα περισσότερα Smartphones σήμερα διαθέτουν υψηλής ταχύτητας quad-core επεξεργαστές, οι οποίοι παρέχουν Full HD περιεχόμενο και μεγάλες εφαρμογές για υψηλής ανάλυσης εξωτερικές οθόνες", δήλωσε ο Stuart Robinson, director, handset component technologies service, Strategy Analytics.« Τέτοιες εφαρμογές που απαιτούν υψηλό εύρος μνήμης καλύπτονται ιδανικά από την SanDisk Extreme microSDXC κάρτα, την ταχύτερη microSDXC μνήμη στον κόσμο. "
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment