Quasar IV. το πιο ασφαλές smartphone παγκοσμίως

Το καλοκαίρι, η Canonical είχε ζητήσει χρηματοδότηση 32 εκατ. δολαρίων για το Ubuntu Edge smartphone της, σε μία προσπάθεια που μπορεί να μην έπιασε τον (πολύ φιλόδοξο η αλήθεια) στόχο που είχε θέσει, ωστόσο είχε ιδιαίτερη απήχηση, ανοίγοντας το δρόμο για παρόμοιες ενέργειες.Τώρα, η QSAlpha ζητά 3,2 εκατ. δολάρια, μέσω του crowd-funding site IndieGogo, για το super-encrypted smartphone της, Quasar IV, το οποίο υπόσχεται απαράμιλλη ασφάλειαστον κάτοχό του. Η ασφάλεια είναι το χαρακτηριστικό της συσκευής που κάνει τη διαφορά και είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρο τον τελευταίο καιρό, μετά τις διαρροές που αποκάλυψαν εκτεταμένες παρακολουθήσεις από την NSA στις ΗΠΑ στις ψηφιακές επικοινωνίες ακόμη και απλών πολιτών.
Η ιδέα πίσω από την κατασκευή του Quasar IV είναι να μην μπορεί να αφήσει κάποιος "κανένα ίχνος στον ψηφιακό κόσμο". Διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080pτετραπύρηνοεπεξεργαστή Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 3GB RAM, μπαταρία 3.300mAh, διπλή οπίσθια κάμερα 13MPixels για υποστήριξη εφαρμογών Augmented Reality καθώς και εμπρόσθια κάμερα 8MPixels.Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε 64 ή 128GB encrypted τοπικού αποθηκευτικού χώρου, τα οποία μπορούν να αυξηθούν και χάρη στα επιπλέον 128GB που μπορείτε να έχετε κωδικοποιημένα στο cloud.
quasars
Η συσκευή διαθέτει ένα λειτουργικό που ονομάζεται QuaOS και βασίζεται στο Android 4.3, ενώ ενσωματώνει το Quatrix, ένα software κρυπτογράφησης της ίδιας της QSAlpha. Και το hardware chip ωστόσο είναι κρυπτογραφημένο και ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προστατεύει την ταυτότητα και τα «ευαίσθητα» προσωπικά σας δεδομένα. Το Quasar IV διαθέτει, επίσης, υποστήριξη NFC, Bluetooth 4.0 καθώς και πιστοποίηση IP57  ώστε να είναι αδιάβροχο.. Η συσκευή θα ξεκινήσει να διατίθεται στους πρώτους χρηματοδότες της τον Απρίλιο και μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτήν στο ακόλουθο video.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment