HTC One Max με δυνατότητες στο μάξιμουμ...

Είναι γνωστό ότι περιμένουμε την HTC να ανακοινώσει σύντομα την "Max" έκδοση του HTC One, και αν κρίνουμε από τον ρυθμό των διαρροών στο Internet, δεν πρέπει να είμαστε μακριά από την επίσημη ανακοίνωση. Από όλα αυτά βέβαια καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν πολλά κινητά της εταιρίας που θα κυκλοφορήσουν ως το τέλος του έτους που διανύουμε...
   HTC One Max_1
Τελευταία διέρρευσαν αρκετές φωτογραφίες της συσκευής ενώ τα specs γίνονται όλο και πιο συγκεκριμένα, για να ξέρουμε τι να... περιμένουμε.
HTC One Max_3 HTC One Max_4
Το HTC One Max λοιπόν, διαθέτει οθόνη 5,9 ιντσών ανάλυσης 1080p, βασίζεται στο Android 4.3 Jelly Bean και λογικά περιμένουμε την εταιρεία να εγκαταστήσει το Sense 5.5 UI, επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 600 με συχνότητα λειτουργίας 1.7GHz (αν κρίνουμε από την συχνότητα λειτουργίας, μάλλον έχουμε να κάνουμε με τον 600άρη παρά με τον80οάρη που θα ήταν βεβαίως και το προτιμότερο), 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 3300mAh.
HTC One Max_5 HTC One Max_6
Η HTC θα προσαρμόσει στο κινητό την UltraPixel κάμερα του HTC One, η οποία συνοδεύεται από LED flash ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο ότι διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS).
HTC One Max_7
Επίσης στο πίσω μέρος παρατηρούμε fingerprint reader. Το HTC One Max θα κυκλοφορήσει στην Κίνα και σε dual SIM έκδοση, με αφαιρούμενο πίσω μέρος, και θα διαθέτει πέρα από τις δύο υποδοχές SIM και μία υποδοχή για κάρτες microSD. Το κόστος του HTC 8088, όπως είναι η κωδική ονομασία του υπολογίζεται στα $800 και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment