Η CyanogenMod μετατρέπεται σε εταιρεία και έχει σκοπό να γίνει το 3ο mobile OS

Εγκαταλείποντας την ως τώρα μορφή της κοινότητας υποστήριξης του Android Open Source Project, η γνωστή ομάδα CyanogenMod μετατρέπεται σε εταιρεία με κεφάλαιο 7 εκατομμυρίων δολλαρίων, ομάδα 17 developers και CEO τον συνιδρυτή της Kirt McMaster.
Η Cyanogen Inc θα στραφεί σε τομείς του Android που έχουν μείνει ανεκμετάλευτοι από την Google και με 8 εκατομμύρια χρήστες των διαφόρων εκδόσεων της CyanogenMod ROM και διπλάσιους που χρησιμοποιούν κάποια τροποποιημένη εκδοχή της, όπως η MIUI της Xaomi, έχει βάλει στόχο να γίνει το 3ο mobile OS σε χρήση.

Το πρώτο βήμα θα είναι η κυκλοφορία τις επόμενες εβδομάδες του Cyanogen installer app στο Google Play, που θα κάνει ευκολότερη την εγκατάσταση την modded rom στις συσκευές, δίνοντας την δυνατότητα resuming και reset to factory defaults αν κάτι πάει στραβά, αφού και ο ίδιος ο McMaster παραδέχεται πως η εγκατάσταση της CyanogenMod είναι λίγο τρομακτική για τους άπειρους χρήστες. 
Αν πετύχει το εγχείρημα με την εύκολη εγκατάσταση εκδόσεων της Cyanogen, θα δώσει την ευκαιρία σε περισσότερο κόσμο με παλιότερες συσκευές να αναβαθμίσει σε νεότερη εκδοχή του Android, χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει νέα συσκευή.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment