Archos Titanium, Platinum και Oxygen, 8 νέα μοντέλα Android

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 8 νέα Smartphones παρουσίασε η Archos στην έκθεση IFA 2013 στο Βερολίνο. Η εταιρία που έγινε γνωστή από τα tablets της, συνέχισε την δυναμική της παρουσία στην αγορά των smartphones παρουσιάζοντας προτάσεις για όλες τις τσέπες και τα γούστα. Συγκεκριμένα παρουσίασε μοντέλα μέσα από τις σειρές Titanium, Platinum και Oxygen. Η σειρά Archos Titanium Smartphones, αποτελείται από 4 συσκευές, που μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά που έχουν ως εξής, διπύρηνος επεξεργαστής Mediatek ΜΤ6577 χρονισμένος στο 1.3 GHz, 512 ΜΒ μνήμης RAM, υποστήριξη δικτύων 3 γενιάς, δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM, 5 Megapixel κάμερα με Auto Focus και LED Flash ενώ υπάρχει και μπροστινή με ανάλυση VGA για πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων.

Archos Titanium series

Οι αλλαγές που υπάρχουν ανάμεσα στις 4 συσκευές, είναι το μέγεθος της οθόνης και η χωρητικότητα της μπαταρίας. Η εταιρία ακολούθησε την ονοματοδοσία που ακολουθεί και στα tablets της δίνοντας τους ονόματα με βάση το μέγεθος της οθόνης. Έτσι έχουμε τα Archos 40 Titanium, Archos 45 Titanium, Archos 50 Titanium και Archos 53 Titanium, με μέγεθος οθόνης 4, 4.5, 5 και 5.3 ίντσες ενώ όσον αφορά την μπαταρία έχουμε χωρητικότητα 1500, 1730, 2100, 2500 mAh αντίστοιχα.

Archos Platinum series

Archos Platinum series
Η σειρά Archos Platinum Smartphones αποτελείται από 3 συσκευές, τα τεχνικά χαρακτηριστικά της σειράς περιλαμβάνουν επεξεργαστή Mediatek MTK6589 τετραπύρηνο χρονισμένο στο 1.2 GHz, 1 GB μνήμης RAM, υποστήριξη δικτύων 3G, δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM, 5 ή 8 Megapixel κάμερα, ενώ υπάρχει και μπροστινή για βίντεοκλησεις, η ανάλυση σε όλες τις οθόνες είναι qHD. Τα ονόματα των συσκευών είναι Archos 45 Platinum με οθόνη αφής 4.5 ίντσες, κεντρική κάμερα 5 Megapixel μπροστινή κάμερα VGA. Archos 50 Platinum με 5 ίντσες οθόνη κεντρική κάμερα 8 Megapixel και μπροστινή 2 Megapixel. Ενώ τέλος το Archos 53 Platinum με τα ίδια χαρακτηριστικά του 50 Platinum αλλά οθόνη 5.3 ιντσών.

Archos Oxygen

Archos Oxygen
Τέλος η σειρά Oxygen, με το Archos 50 Oxygen, που αποτελεί και την ναυαρχίδα της εταιρίας με οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Mediatek MTK6589T χρονισμένο στο 1.5 GHz, μνήμη RAM 1 GB, 13 Megapixel κεντρική κάμερα και 5 Megapixel μπροστινή κάμερα. To 50 Oxygen είναι εξοπλισμένο με δυνατότητες USB OTG, ενώ υποστηρίζει δίκτυα 3ης γενιάς έως και 42Mbits.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment