Acer Liquid S2, το φοβερό smartphone με κάμερα για 4K video

Οι τηλεοράσεις 4Κ TV παραμένουν ακόμα όνειρο για την πλειοψηφία, το Acer Liquid S2 όμως μπορεί να κάνει το 4K video πραγματικότητα για όλους. Το πρώτο smartphone με κάμερα που καταγράφει 4K video είναι γεγονός.
ACER LIQUID S2 ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ 4K VIDEO ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 4Κ
Το πρώτο smartphone του πλανήτη με κάμερα που γράφει 4K video και λειτουργικό Android είναι γεγονός. Το Acer Liquid S2 δεν είναι μικρό με την full HD 1080p IPS οθόνη με διαγώνιο 6 ίντσες. Ούτε θέλει να κρύψει την κάμερα των 13 megapixel που χρησιμοποιεί η Acer για το 4K video. Εννοείται πως για selfie υπάρχει κάμερα ανάλυσης 2 megapixel μπροστά. Τον έλεγχο του Acer Liquid S2 εκτός από το Android 4.2 αναλαμβάνει ο Snapdragon 800 quad-core 2.2 GHz με βοήθεια από 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου. Εννοείται πως όλα τα ηλεκτρονικά όπως για παράδειγμα Bluetooth 4.0 LE, WiFi 802.11ac/a/b/g/n είναι παρόν μαζί με 4G LTE δίκτυο και μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh.
ΤΟ ACER LIQUID S2 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2013. ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
Το Acer Liquid S2 χρησιμοποιεί Gorilla Glass 3 για να προστατέψει την οθόνη των 6 ιντσών και BSI αισθητήρες και στις δύο κάμερες για καλύτερες νυχτερινές λήψεις. Η κάμερα των 13 megapixel για 4K video χρησιμοποιεί LED ring flash. Μαζί με το Android 4.2 η Acer έχει φορτώσει το Liquid S2 με πολλά apps, όπως Moodagent, Polaris Office, Swype αλλά και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα Acer Float UI, Acer HD Channel, Acer Docs and Acer Remote Files, Acer Data Traffic Manager, Acer Float Caller, Acer Float, Acer Live Screen, Acer Print, Acer Easy hotspot apps.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment