Καινοτόμες συσκευές 2 σε 1 που βασίζονται σε τεχνολογία Intel

Η νέα, 4η γενιά των επεξεργαστών Intel Core, η οποία επαναπροσιοδίζει την εμπειρία των προσωπικών υπολογιστών για τους καταναλωτές, αποτελεί το επίκεντρο της παρουσίας της Intel στην IFA 2013.
 Αρκετές νέες συσκευές 2 σε 1 και Ultrabook, με την ισχύ των νέων επεξεργαστών παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην εκδήλωση. Συστήματα με την 4η γενιά των επεξεργαστών Intel Core παρέχουν εντυπωσιακήαυτονομία και εξαιρετικά γραφικά σε συσκευές 2 σε 1, Ultrabooks, φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Περισσότερες από 110 σχεδιάσεις των συστημάτων αυτών, από διάφορους κατασκευαστές ΟΕΜ, παρουσιάζονται με έναν εντυπωσιακό τρόπο στο περίπτερο της Intel στην IFA.
 Ο Christian Morales, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Intel στην περιοχή ΕΜΕΑ υπογράμμισε την έμφαση της Intel στη φορητότητα, αναφερόμενος στην επόμενη γενιά τουτετραπύρηνου System on Chip (SOC) της εταιρείας με τεχνολογία 22nm, με κωδική ονομασία "Bay Trail".
  Βασισμένο στη νέα, χαμηλής ισχύος και υψηλών επιδόσεων μικροαρχιτεκτονικήSilvermont, η επόμενη γενιά τεχνολογίας 22nm της Intel για ταμπλέτες, εισαγωγικά συστήματα 2 σε 1, φορητούς και συστήματα All in one, παρέχει μια εξαιρετική σχέση απόδοσης, χαρακτηριστικών και αυτονομίας. Ο κ. Morales ανάφερε ότι οι Bay Trail θα επιτρέψουν καλαίσθητες σχεδιάσεις με 8 ή περισσότερες ώρες αυτονομίας 3 ολόκληρες εβδομάδες σε κατάσταση αναμονής λειτουργίας και θα παρέχουν στους κατασκευαστές τη δυνατότητα υποστήριξης λειτουργικών συστημάτων Android ή Windows 8.1.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment