Nokia Asha 502/503: νέα μοντέλα και dual SIM

Αν σας έλειψαν οι αποκαλύψεις του @evleaks, σας έχουμε κάτι «φρέσκο», καθώς o γνωστός χρήστης του Twitter εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για δύο νέα κινητά τηλέφωνα που ακόμη δεν έχουμε δει επισήμως. Αυτήν την φορά πρόκειται για δύο επερχόμενα μοντέλα της σειράς Asha της Nokia, τα οποία φέρουν τις φημολογούμενες ονομασίες Pegasus και Lanai.
To Nokia Lanai ή αλλιώς Asha 503, είναι μια συσκευή που σε πρώτη φάση είχε διαρρεύσει από τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς τότε υπήρξαν τέσσερις εικόνες από αυτό. Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει ως μια αναβαθμισμένη έκδοση του Asha 501, μόνο που στην εμπρόσθια, γυάλινη όψη, θα υπάρχει ένα capacitive «back» button. Επίσης, στην πίσω όψη μπορεί να εντοπίσει κανείς και την ύπαρξη μιας ψηφιακής κάμερας 5MP με ενσωματωμένο LED φλας. Φυσικά, το Asha 503 αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε έκδοση με υποστήριξη ταυτόχρονης λειτουργίας δύο καρτών SIM.
Συνεχίζοντας με το Nokia Pegasus, μαθαίνουμε πως η επίσημη εμπορική του ονομασία θα είναι Asha 502 και θα κατατάσσεται από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών - όπως είναι αναμενόμενο και από την ονομασία του - μεταξύ των μοντέλων Nokia Asha 501 και 503, χωρίς να γίνεται γνωστή επί του παρόντος κάποια περαιτέρω πληροφορία για τα specs της συσκευής.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment