Η LG παρουσίασε οθόνη 5,5 ιντσών Quad HD με 538ppi!

Η LG Display ανακοίνωσε την κατασκευή μίας οθόνης με διαγώνιο 5,5 ιντσών που επιδεικνύει τον μεγαλύτερο λόγο εικονοστοιχείων ανά ίντσα που έχουμε συναντήσει σε οθόνη για smartphone ξεπερνώντας ακόμα και τα 468ppi που απολαμβάνουν σήμερα οι χρήστες του HTC One. Το νέο panel της LG είναι τύπου Quad HD AH-IPS LCD με διαγώνιο 5,5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1440 x 2560 pixels, επιδεικνύωντας pixel density ίση με 538ppi, κατά 70ppi υψηλότερη από αυτή της οθόνης του HTC One.
Σύμφωνα με την LG Display, η οθόνη είναι ιδιαίτερα ευκρινής αφού περιέχει 4 φορές των αριθμό των pixels που βρίσκουμε σε μία οθόνη HD. Τα χρώματα επίσης είναι πιο ζωντανά και οι χρήστες θα παρατηρήσουν άμεσα σημαντική βελτίωση στην αντίθεση (contrast). Οι χρήστες ενός smartphone που θα είναι εξοπλισμένη με την συγκεκριμένη οθόνη, θα μπορούν να σερφάρουν στο Internet σαν να σέρφαραν από το PC τους, χωρίς να παραμορφώνεται η εικόνα. Σήμερα τα Full HD panels επιτρέπουν στον χρήστη να δει τα 3/4 μίας ιστοσελίδας που είναι φτιαγμένη για PC. Με την οθόνη της LG, θα μπορούν να την βλέπουν στην ολότητα της.
LG-Display_Quad-HD1
Το panel επίσης είναι από τα λεπτότερα στον κόσμο με πάχος μόλις 1,21mm, και είναι κατά12% λεπτότερο από αυτό που χρησιμοποίησε η LG στο κορυφαίο LG G2 της εταιρείας (5,2 ίντσες). Η φωτεινότητα επίσης του panel είναι αρκετά υψηλή αγγίζοντας τα 430 nits. Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε πότε το συγκεκριμένο panel θα είναι διαθέσιμο σε κατασκευαστές.
Share on Google Plus

About OMAΔΑ UNWIRED

    Blogger Comment
    Facebook Comment